2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jobbik: Sorstragédia a kivándorlás

Szimbolikus, hogy Orbán Viktor tegnap elmondott beszédében egy virágzó és jól működő országot vizionált, amire máris cáfolatot ad egy ma megjelent kutatás, miszerint folyamatosan növekszik a teljes egyetemi képzésben részt vevő külföldön tanuló magyar diákok száma - véli a Jobbik.
2018. május 11. péntek 15:48 - HírExtra
 

"Egyértelmű, hogy a valósággal teljesen irreálisak a miniszterelnök szavai, hiszen akik nem narancsszemüvegen keresztül szemlélik a világot, láthatják, hogy hazánkból a kormánynak köszönhetően menekülnek el a fiatalok" - írja közleményében a Jobbik. 

"Nincs jövőképük, a mindennapokon úrrá lett a korrupció, romokban hever az oktatás és az egészségügy, valamint életkezdési, lakhatási és megélhetési problémákkal is küzdenek"

A Jobbik ezzel szemben - ahogy eddig, úgy ezután is - minden lehetséges eszközzel küzdeni fog a fiatalokért a Parlamenten kívül és belül egyaránt. Az oktatás rendbetétele mellett kiszámítható jövőképet és történelmi otthonteremtést kínálunk azért, hogy lelassítsuk, majd megállítsuk a jövő generációjának külföldre távozását - zárja a párt.
 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását