2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kontinentális övért bunyózhat Kispapó

Óriási lehetőséget kapott Krämer „Kispapó” Péter (8-0-1; 5 KO), június 30-án főmeccset vívhat Birminghamben az angol Sam Eggington (22-4; 14 KO) ellen az IBO Kontinentális nagyváltósúlyú övért.
2018. június 21. csütörtök 14:38 - HírExtra
  Eggington 2012 óta profi és már 26 meccsen túl van, ebből 22-öt meg is nyert. Váltósúlyban több angol és nemzetközi övet is begyűjtött, többek között Nemzetközösségi és Brit bajnok is volt, valamint a WBC Nemzetközi övét és az EBU Európa-bajnoki övét is megszerezte. Eggington jelenleg az IBO ranglistáján a 6. helyet, a független világranglistán pedig a 10. helyet foglalja el súlycsoportjában. Nagyváltósúlyban eddig mindössze egy mérkőzése volt épp egy magyar bunyós, Szabó Achilles ellen idén áprilisban, akkor a második menetben TKO-val nyert Eggington. Peti az angolhoz képest kevésbé rutinos bunyós, eddig 8 győzelmet és egy döntetlennel végződött meccset tudhat maga mögött, de idén márciusban ő is megnyert egy UBO Európa-bajnoki címet középsúlyban.

Peti kb. 3-4 hete kapta a felkérést, eredetileg az osztrák Gogi Knezevic lett volna Eggington ellenfele. Elmondta, hogy egy nagyon komoly felkészülés van a háta mögött, talán az eddigi legkomolyabb és mindent meg fog tenni a siker érdekében. Flóris László tanítványa elmondta: „Nagyszerű lehetőség ez számomra, egy kemény srác az ellenfél, de mindent meg fogok tenni a győzelemért. Hiszek az elvégzett munkában és magamban is. Győzni megyünk!” Nemcsak a megszerezhető cím miatt nagy lehetőség ez a meccs, az sem utolsó szempont, hogy egy birminghami gálán főmeccsen bunyózhat, így sokan megismerhetik Peti nevét. Amit reméljük, hogy meg is jegyeznek és a magyar bunyós jöhet haza a címmel, ami egy komoly siker lenne Peti és a Feja Box Gym számára is.
Forrás: boxtv1.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását