2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Belga mozdonyvezető-sztrájk!

A mozdonyvezetők sztrájkja miatt akadozik a vonatközlekedés egész Belgiumban. A belga állami vasúttársaság, az SNCB tájékoztatása szerint három vonatból egyet indítanak.
2018. július 10. kedd 11:01 - HírExtra
 

A vasúttársaság arról tájékoztatott, hogy a sztrájk kedd hajnali három órától várhatóan szerda hajnali három óráig tart. A járatkimaradások minden országhatáron belül közlekedő vonatot érintenek, beleértve a 12 vonalon közlekedő, a fővárost és az agglomeráció településeit összekötő vonalakat és a nagyvárosok között közlekedő InterCity járatokat is.

Külön kiemelték: a legjelentősebb késések és járatkimaradások a belga tengerpart és a főváros között közlekedő vonatokat érintik.

A belga helyi lapok tájékoztatása szerint két szakszervezet is egyebek mellett azzal indokolta a járatkimaradásokat okozó sztrájkot, hogy az illetékes nemzeti bizottság a napirendjén szereplő, a mozdonyvezetők fizetésemelésére vonatkozó, július 11-re tervezett tárgyalások újbóli elhalasztását kérte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását