2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Malek Andi új lemeze

Egy hét múlva jelenik meg a Malek Andi Soulistic formáció legújabb, tíz dalt tartalmazó albuma Álom címmel - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
2018. július 23. hétfő 16:37 - HírExtra
  

Jáger András zeneszerző a műsorban elmondta: 10 saját szerzemény található az albumon, a legtöbb szám szövegét Malek Andrea írta, de található az anyagban 2-3 olyan dalszöveg is, amelyet Müller Péter Sziámi jegyez.

A zeneszerző úgy fogalmazott: legújabb albumukat, amelyen továbbra is a jazz, az r&b stílusokat keverik, "szívből felfelé ívelő dallamok jellemzik". A 2016-ban létrejött formáció neve is a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal - tette hozzá.

A műsorban elhangzott, hogy Malek Andrea és zenésztársa, Jáger András idén is fellép a Zsidó Kulturális Fesztiválon, a Dohány utcai Zsinagógában. A Malek Andi Soulistic augusztus 28-i koncertjén ezúttal Szalóki Ágival, Balázs Fecóval és a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral egészül ki. Műsorukban zsidó dalszerzők és előadók dalaiból válogatnak, ezen kívül saját szerzemények és magyar népdalok is elhangzanak, valamint a vendégekkel előadott duettek is felcsendülnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását