2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

50 év Rolling Stones zenékkel

Szeptember 17-én a MOM Kulturális Központban (MOMKult) Like A Rolling Stone címmel az elmúlt fél évszázad legnagyobb beat, rock and roll, funky, rhythm & blues és West Coast slágerei szólalnak meg Chris Mattheisen és a Bonus Track Band, valamint számos ismert színművész előadásában.
2018. szeptember 6. csütörtök 14:10 - HírExtra
 

A Bonus Track Band azért alakult csaknem tíz évvel ezelőtt, 2009-ben, hogy az elmúlt évtizedek világslágereit játssza. A produkció az elmúlt időszakban a pécsi Kodály Központban és az Ördögkatlan Fesztiválon is nagy sikert aratott, most pedig egy év után visszatér a MOMKult színpadára a Get Closer sorozatában.

"A Like A Rolling Stone Bob Dylan ikonikus dala volt 1965-ben, a koncertek egy kicsit a dalokon keresztül mutatják be a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes éveket. A közönség, amelyben az 50-60 éves korosztály mellett ott vannak a mai tinik is, együtt énekel a zenekarral" - mondta Kleb Attila, a Get Closer koncertek művészeti vezetője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

A Bonus Track Band mások mellett Bob Dylan, Janis Joplin, Jimi Hendrix, a Beatles és Chris Isaak slágereit adja elő.

"Régóta játsszuk ezeket a dalokat, amelyek talán a legnagyobb visszhangot váltották ki annak idején. Szinte mindenkinek fűződik valamilyen emléke egy-egy régi dalhoz, ami a repertoárunkban szerepel" - tette hozzá Chris Mattheisen amerikai-magyar üzletember, a csapat egyik frontembere.

A csapatban két profi zenész, Giret Gábor (gitár; Jamie & Robi Band, Kowalsky meg a Vega, R-GO) és Kottler Ákos (dob; Jamie Winchester, Balkan Fanatik, B the First) mellett a hobbizenész Fényes Gábor (basszusgitár) és Hudák Imre (gitár) játszik, kiegészülve a hazai nagyvállalatok topmenedzsereként ismertté vált Suga Jánossal (ének) és Chris Mattheisennel (gitár, ének).

Az éneklő színészcsapatban szeptember 17-én a MOMKultban ott lesz Gryllus Dorka, Simon Kornél, Zséda, Jordán Adél, Trokán Nóra és Törőcsik Franciska.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását