2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nyertek a nők, de nem jutottak tovább

Bár utolsó csoportmérkőzését csütörtökön megnyerte, mégsem juthat fel az élvonalba a magyar női válogatott a Tallinnban zajló curling Európa-bajnokságon, mivel a B divízió ötödik helyén zárt.
2018. november 22. csütörtök 13:41 - HírExtra
 

A Rókusfalvy Orsolya, Sándor Nikolett, Miklai Henrietta, Palancsa Dorottya összeállítású négyes a zárókörben 6-4-re verte a C osztályba kiesett szlovák együttest, de mivel az észtek felülmúlták a spanyolokat, így a magyarok az elődöntőről éppen lemaradva ötödikként fejezték be szereplésüket.

A feljutást célul tűző magyar csapat ugyan holtversenyben öt győzelemmel és négy vereséggel zárt a litvánokkal, az egymás elleni eredmény azonban a balti állam képviselőinek kedvezett, így a feljutásért norvég-litván és török-észt párharcot rendeznek. A magyarok egy év múlva is a B divízióban lesznek érdekeltek.

A B divízióban már biztosan bennmaradó magyar férfi együttes utolsó mérkőzését a százszázalékos teljesítménnyel csoportelső csehekkel vívja 13 órától.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását