2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Újra lesz Négy esküvő és egy temetés

Huszonöt év után folytatódik a Négy esküvő és egy temetés című brit kultuszfilm: a szereplők egy kisjátékfilmhez állnak ismét össze, amely a BBC jótékonysági adománygyűjtésére készül.
2018. december 6. csütörtök 15:21 - HírExtra
  

A rövidfilmben Hugh Grant, Andie MacDowell és Kristin Scott Thomas is visszatér régi szerepében, a forgatókönyvet pedig az eredeti filmet jegyző Richard Curtis írja.

A jövő márciusi Red Nose Day adománygyűjtő napra készülő produkció a One Red Nose Day and a Wedding címet kapta.

"Határozottan öregebbek lettünk mindannyian. Igazán élvezetes volt kitalálni, mi minden történt közben a szereplőkkel" - mesélte a BBC Newsnak Curtis.

A forgatókönyvíró elárulta, hogy a folytatásban a társaság egy ötödik esküvőre gyűlik össze, de természetesen semmi sem sikerül úgy, ahogy tervezték.

A filmet Mike Newell rendezi, a további szereposztásban John Hannah, Rowan Atkinson, James Fleet és David Haig is feltűnik.

A szereplők közül nem tér vissza Charlotte Coleman, aki Scarlettet játszotta, a színésznő 2001-ben, 33 éves korában elhunyt.

A Négy esküvő Hugh Grant és Curtis karrierjét is a magasba repítette: Curtis ezt követően írta a Notting Hill - Sztárom a párom és a Love Actually - Igazából szerelem című nagy sikerű romantikus vígjátékokat. Utóbbihoz 2017-ben szintén készített a Red Nose Dayre egy kisjátékfilmes folytatást.

A Négy esküvő 1995-ben a legjobb film BAFTA-díját és a legjobb idegen nyelvű film César-díját is elnyerte, Hugh Grant pedig Golden Globe-díjat kapott alakításáért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását