2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A kritikusok imádják az új Kedvencek temetőjét

A régi jobb volt, tartja a mondás, ez azonban nem igaz az új Kedvencek temetőjére. A kritikusok úgy vélik, Stephen King egyik legjobb regényének új változata sokkal hatásosabb és szórakoztatóbb, mint az 1989-es adaptáció, bár az is kultfilm lett az évek során.
2019. március 25. hétfő 11:03 - HírExtra
 
„A film olyan tökös lett, ahogy egy rendes adaptációtól elvárható – adja meg az alaphangot a Collider szerkesztője, Haleigh Foutch. – Teljesen ott vannak Stephen King vakmerő húzásai és hátborzongató stílusa, de az alkotók közben el is térnek annyira az eredetitől, hogy igazi meglepetéseket okozhassanak a rajongóknak.”

„Megcsinálták! – írja a Bad Feeling Mag kritikusa. – A Kedvencek temetője bátor újragondolása Stephen King legrémisztőbb regényének. Merészen nyúltak hozzá az eredeti anyaghoz, és abszolúte működik.”

„A film kegyetlen és aljas, irtóra imádtam – írja Perri Nemiroff ugyancsak a Colliderben. – Brutális a látvány és nagyon bírom, hogy a rendezők, Widmyer & Kölsch tökéletesen kidolgozták a halandóság témáját. Ezzel az adaptációval teljesen elmentek a falig, de ott nem nagyot koppantak, hanem sikerült áttörniük. Nekem állatira bejött!”

„A rendezők nem sokat cicóztak: amit eddig tudtál az eredeti történetről, az nem tud felkészíteni a nagy meglepetésekre, a fal adja majd a másikat – írja Megan Navarro a Blood Disgustingban. - Tedd félre King regényét, felejtsd el az 1989-es filmet, van elég hely a műfajban ahhoz, hogy megférjenek ezzel az új változattal. Sokkoló, szívbemarkoló, irtóra félelmetes, de közben vicces is. Megéri megnézni!”

A Kedvencek temetőjében egy rokonszenves négytagú család egy kisvárosba költözik, amelynek határában különös temető található. A legenda szerint visszatérnek onnan a holtak, de erősen megváltozott állapotban. Ezt a család hamarosan maga is megtapasztalja...
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását