2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hogyan tehető a flottakezelés egyszerűvé, átláthatóvá és hibáktól mentessé?

Egy teljes autópark menedzselése bonyolult Excel táblák nélkül? Pár kattintással készíthető kimutatások? Könnyen átláthatóvá tenni valamennyi gépjárművel kapcsolatos ügyet? Mindez már nem csak vágyálom. Rövid cikkünkben a SeaFleet használatának kiemelt előnyeit mutatjuk be.
2019. április 22. hétfő 19:23 - HírExtra
 
Gondoktól mentes flotta nyilvántartás, ami már 260 Ft/autó/hó-tól igénybe vehető

Hogyha az egyre sokasodó adatok kezelése, a kimutatások készítése és az átfogó elemzések kivitelezése Excel segítségével egyre nehézkesebb, akkor a SeaFleet áthidalja valamennyi problémát. A megannyi automatizált menedzselési folyamatnak hála, a szoftver idő és pénz megspórolását teszi lehetővé a felhasználónak, illetve a cégének is.

A rendszer által az árajánlatok, megrendelések, szerződések és számlák kezelése is egyetlen felületen zajlik, emellett pedig az egyedi dokumentumok generálása is automatikus.

A SeaFleet szoftvere teljes mértékben GDPR kompatibilis, az adatok folyamatosan mentésre kerülnek, az adatváltoztatások pedig naplózva vannak. Akkor is rendkívül hasznos, ha az Ön flotta szolgáltatója a flottakezeléssel kapcsolatos teendőknek csak egy bizonyos hányadát végzi el Ön helyett.

Legfontosabb funkciói


Gépjármű kereskedők és leasing cégek számára támogatást nyújt az árajánlat, megrendelés és szerződéskezelés folyamatában. Testreszabott kimutatásokat és riportolási módokat kínál a felhasználónak.



Segít feltárni a hibákat, felderíteni a különféle visszaéléseket, illetve az üzemeltetési anomáliákat. A használata költség, valamint élőmunka megtakarítását is lehetővé teszi. Emellett pedig kapcsolódási lehetőséget kínál a felhasználó egyéb szolgáltatóival, úgymint a biztosítókkal, üzemanyagtöltő állomásokkal, járműkövető rendszerekkel vagy szervizekkel.

A SeaFleet flottanyilvántartó szoftvere folyamatos fejlesztés alatt áll, a változások naplóban kerülnek vezetésre, ezekről pedig minden egyes ügyfél tájékozódhat a legújabb funkciókról, módosításokról vagy hibajavításokról.

A használathoz nincs szükség informatikai beruházásra

A SeaFleet alkalmazás bérleti konstrukcióban történő igénybevételekor nincs szükség informatikai beruházásra, mert a program a felhőben fut, a használatához elegendő egy webes böngésző.

A szolgáltatás szerves része az adatok rendszeres mentése is. A felhasználók folyamatosan értesülnek az éppen aktuális fejlesztésekről, míg probléma vagy elakadás esetén telefonos és emailes támogatás kérhető.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását