2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az ostobaság határtalan

Vádat emeltek egy 27 éves kiskunhalasi férfi ellen, aki elvitt egy lezáratlan személyautót, majd rendszámot és üzemanyagot lopott hozzá, tankolás után pedig megrongálta a benzinkutat - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.
2019. augusztus 13. kedd 12:02 - HírExtra
 

A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi januárban vitte el a lezáratlanul hagyott autót, amelyben benne volt az indítókulcs. A járműre egy másik autóról leszakított rendszámot tett, majd egy benzinkúthoz hajtott, 14 ezer forint értékben gázolajat tankolt, és fizetés nélkül távozott. A töltőpisztolyt azonban nem akasztotta vissza a helyére, így amikor nagy sebességgel elindult, tömlőstül kitépte a helyéről, emiatt a kútoszlop kimozdult és a burkolólemeze is megsérült.

A designerdrogot fogyasztó vádlott később Kiskunhalas külterületén lehajtott az útról, oszlopnak ütközött, nem tudott tovább menni, és a rendőrök elfogták. A drogfogyasztás miatt külön szabálysértési eljárás indult ellene - írták.

Az autóban és a benzinkútban a férfi mintegy négymillió forint kárt okozott.

A korábban letartóztatásban lévő, most szabadlábon védekező férfit a Kiskunhalasi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételével, egyedi azonosító jellel visszaéléssel és rongálással vádolja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását