2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szappanadagolók a mindennapokban

A szappanadagolók szerves részét képezik minden fürdőszobának. Pláne kiemelt szerepük van az üzleti felhasználás területén. Nyilvános wc-k, vendéglátó egységek és a mellékhelyiségek elmaradhatatlan elemei. Egyre többször jelenik meg kisebb vállalkozások fürdőszoba falain is, mivel fontos szerepet játszik a mindennapi higiéniában.
2019. augusztus 21. szerda 10:03 - HírExtra
 

Hagyományos adagolók

A hagyományos flakonos megoldású kiviteleket, amelyek esetében, a pumpa kézzel történő megnyomásával jutott hozzá a szappanhoz, váltották fel a modern szappanadagolók. Szükséges is volt a flakonok lecserélése. Hiszen, amikor koszos kézzel indult kezet mosni, az adagoló részt jó alaposan össze kellett koszolnia azért, hogy folyékony szappanhoz juthasson. A kialakítás fő hátránya az volt, hogy a sok érintés által hamar elkoszolódnak és baktériumok melegágyai. Tisztán tartása szinte lehetetlen.

Modern adagolók


A szappanadagolók több hullámban modernizálódtak. Először felkerültek függőleges pozícióba, legtöbbször fali megoldásként. Ez ideális, mivel az eszközben elhelyezett folyadék biztosan lefolyik az adagolóhoz. Ez a megoldás a korábbi pumpás kivitelt, a nyomógombos adagolási rendszerrel váltotta fel.

A szappanadagolók különböző űrtartalommal, eltérő színekben és változatosan elhelyezett nyomógomb kialakításokkal rendelkeznek. Ön is megválaszthatja vállalkozása stílusához a legjobban passzoló kivitelt. Néhány típus teljesen átlátszó, ezek nagy előnye, hogy láthatjuk, milyen ütemben fogy a folyékony szappan. Amennyiben kiürül vagy mielőtt kiürülne, a feltöltéséről haladéktalanul gondoskodni tudunk.

Működési jellemzőik

A szappanadagolók legtöbbje fúrás és faragás nélkül üzembe helyezhető. Általában egy nagyon erős kétoldalú ragasztóval helyezzük fel végleges helyére. Vannak a hagyományos modellek, amelyek a nyomás hatására adagolják a folyékony szappant.

A nagyon modern kivitelekbe elem szükséges, amely a szappanadagolóban elhelyezett szenzort és az adagolást vezérli. Ezek a fajták már érintés nélkül működnek. Az érzékelő alá helyezi a kezét, a szenzor érzékeli, működésbe hozza az adagoló fejet, ami egy adag kézmosószert adagol a kezébe. A nagyon nagy forgalmú mellékhelyiségeinek kötelező eleme ez a kivitel. Abszolút mértékben higiénikus megoldás a maga ultramodern technológiájának köszönhetően.

A szappanadagolók használata az üzleti területek mindegyikén javasolt. A modernizációval magasabb fokú higiéniát és kellemesebb légkört teremthet. A szappanadagoló rendszerek telepítése magába foglalja azt is, hogy a tisztább környezetben alkalmazottait és partnereit kevésbé veszélyeztetik a betegségek és a fertőzések.

A szappanadagolókhoz különböző kiszerelésű és illat világú kézmosó folyadékok közül választhat. Már a gyerekeknek is megtanítjuk, hogy a kézmosás mennyire fontos. Erről felnőttként sem szabad megfelejtkeznünk. Sőt, Ön se hagyja, hogy mások megfelejtkezzenek erről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását