2019. április 20. - Tivadar

Múlt héten hat sajtópert nyert a Jobbik

Újabb hat győztes sajtóperrel gyarapodott a Jobbik, amelyeket a Fidesz által kitartott "médiumok" ellen nyert meg - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a párt.
További híreink a Belföld rovatban

"Az EP-választás népszavazás az uniós tagságról"

A Fidesz a népakarattal szemben politizál - jelentette ki Tóth Bertalan MSZP-elnök pénteken Budapesten; párttársa, Ujhelyi István azt mondta, az európai parlamenti (EP-) választás, május 26-a népszavazás lesz Magyarország európai uniós ...

Megvan a bérmegállapodás

Megszületett a bérmegállapodás a Sanofinál - közölte a Sanofi-Aventis Zrt. és a munkavállalókat képviselő Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) csütörtökön az MTI-vel.
További híreink a Belföld rovatban

A bírói függetlenség és minőség

A közelmúltban hozott több, nagy médiafigyelmet kapott hazai és nemzetközi bírósági ítélet is bizonyítja, hogy a bíróságok, és a bírói döntések közéleti jelentősége egyre növekszik, a bírósági eljárások tétje egyre magasabb.

Kormányablak a buszon

Egy évvel ezelőtt, 2018. április 6-án került átadásra Pest megye mobil kormányablak busza. A kezdeményezést azzal a céllal hívta életre Pest megye Kormányhivatala, hogy a mobil ügyfélszolgálati tevékenységeket – mint pl. személyes okmányok vagy gépjárművel kapcsolatos ügyek intézése, ügyfélkapu regisztráció – olyan településekre is eljuttassák, ahol nincs kormányablak vagy okmányiroda.

MSZP: Be kellene vezetni az eurót

Az euró minél előbbi magyarországi bevezetését szorgalmazza az MSZP-Párbeszéd. A két ellenzéki párt pályázatot írt ki a magyar euró megtervezésére.

Erős Európát akar Dobrev

Az erős Európa megvédését nevezte az európai parlamenti választások legfontosabb céljának a Demokratikus Koalíció listavezetője kedden Debrecenben.

Talán elindul idén az e-jegyrendszer

Várhatóan még idén elindulhat a jegyek és bérletek elektronikus úton történő megvásárlása - közölte a Magyar Hírlappal Tarlós István főpolgármester, aki az e-jegyrendszerrel kapcsolatos megállapodást jövő szerdán írja alá Pintér Sándor belügyminiszterrel.

Újra koncepciós per Magyarországon?

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki Fekete-Győr Andrást - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Rendezni kell a tanárok bérét!

A Nemzeti Pedagógus Kar szerint ismét a pedagógusbérek rendezésére van szükség, oly módon, hogy azok megőrizhessék az értéküket a jövőben.

Hoppá! A belügynek ki kell adni az adatokat

A nyilvánosságra tartozik, hogy hányan létesítettek lakcímet és jutottak így választójoghoz a 2018-as országgyűlési választást megelőzően, mondta ki a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és a Political Capital (PC) által a Belügyminisztériumtól (BM) kikért adatok kiadásához kapcsolódó perben a bíróság. A TASZ 2019-ben is folytatja a választási jogi tevékenységét: frissíti a valasztasz.hu tartalmait, választási jogi képzéseket tart országszerte és forródrótot üzemeltet.

Olvasható a Paksi bővítés szerződése

A Paks II. Zrt. közzétette honlapján a paksi atomerőmű kapacitásfenntartó beruházására vonatkozó fővállalkozói szerződést - írta a Magyar Nemzet online kiadása csütörtökön.

Áder a környezetvédelemről beszélt

A politikusoknak, a tudomány képviselőinek és a hétköznapi emberek is megvan a felelőssége a környezet megóvásában - mondta újságíróknak Áder János államfő csütörtökön New Yorkban, miután az ENSZ-közgyűlés éghajlatváltozással foglalkozó tanácskozása keretében tárgyalt az ENSZ főtitkárával.

A rendőrség betiltotta a bíróság engedélyezte a demonstrációt

A rendőrség megtiltotta volna, hogy focimeccset rendezzenek a Kossuth téren azok a diákok, akik szerint a kormány aránytalanul sok pénzt költ a sportra, miközben a magyar tudományos életet tönkreteszi.

Szabó Tímea Pócs Jánosról kérdezi Orbánt

Pócs János az a fideszes képviselő, aki Szabó Tímea illetve a 444.hu információi szerint roma alkalmazottját egy kazánba zárta, és megfenyegette, hogy felgyújtja, mert ivott egy fél decit. Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője nem kívánja a dolgot annyiban hagyni és a a miniszterelnökhöz, Kövér Lászlóhoz és az Európai Néppárthoz fordul.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását