2019. február 22. - Gerzson

Jobbik: egyre pofátlanabb módon lopják el az uniós forrásokat

Stop korrupció, stop Orbán! – írja közleményében a Jobbik, mondván, napi szinten derül fény arra, hogyan lopják el Fidesz-közeli szervezetek vagy oligarchák az uniós fejlesztési pénzeket.
További híreink a Belföld rovatban

Kit képvisel az ügyészség valójában?

Az ügyészség újra elutasította az MTVA-ban bántalmazott képviselők feljelentését. Három országgyűlési képviselő, Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Varju László a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) segítségével újabb büntetőeljárást indít.

"Megalázó ez a költségvetés"

Megalázónak nevezte Budapest ez évi költségvetési javaslatát Karácsony Gergely, a XIV. kerület polgármestere, szerinte a büdzsé azt mutatja, hogy a főváros még saját működését sem képes finanszírozni.
További híreink a Belföld rovatban

EU: a magyar kormány félreinformál

Szinte Monty Python-szerű abszurd a magyar kormányzat újabb tájékoztató kampánya, az abban szereplő állításoknak nincs semmi közük a valósághoz, az igazsághoz - jelentette ki az Európai Bizottság első alelnöke kedden Brüsszelben.

Novák Kati megint jót mondott

Nem lesz szociális bérlakásépítési program – Tényleg szeretnek a magyar emberek saját ingatlanban lakni?

Az ügyészség nem találja az Elios-ügyet

Az ügyészség önmagát múlja alul: az Elios-ügyben immár nem csupán az orra előtt heverő bizonyítékok megtalálására képtelen, de az ügyben tett feljelentés sincs meg náluk - írja Facebook posztjában Jávor Benedek, EP-képviselő.

Ezt akarják a szakszervezetek a kormánytól

Három szakszervezeti konföderáció, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) levelet küldött Varga Mihály pénzügyminiszternek.

A Jobbik a bírói függetlenséget védené Handótól

El a kezekkel a bíróságoktól és a független bíráskodástól! - szólította fel Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökét szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A Fidesz az LMP szerint kegyeletsértő és aljas

A Fidesz embertelen támadásának nevezte a Demeter Márta parlamenti képviselőről az Origo hírportálon megjelent írást az LMP kedden.

Fejleszt a NAV - a mi pénzünkből

Idén folytatódik az informatikai rendszerek fejlesztése, az okos megoldások bevezetése az adóhatóságnál.

Milliárdokat ígérnek az oktatásba - megint

A köznevelés területén a mérési-értékelési módszerek fejlesztését, valamint az innovatív oktatási eljárások kialakítását, megvalósítását célzó projekt valósulhat meg összesen 10,5 milliárd forintos forrásból.

Az MSZP komolyabb EU integrációt szeretne

Az MSZP február 16-i kongresszusán dönt a párt európai parlamenti (EP-) választási listájáról és választási programjáról - közölte Tóth Bertalan szerdán az MTI érdeklődésére.

Közös ellenzéki tüntetés vasárnap a Várban és az Állami Számvevőszék előtt

Az ellenzéki pártok közös demonstrációt tartanak február 10-én, vasárnap délután a várbeli Szent György téren, Orbán Viktor új irodája előtt.

A nap poénja: a jobbldali (kormányközeli) elemző cég állítja válságban a baloldal

A Századvég jogi szakértője szerint válságban van az európai baloldali identitás, képviselőinek nincs valódi programjuk, ezt pedig erőszakkal próbálják leplezni.

Karácsony Gergely az ellenzék főpolgármester-jelöltje

Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nyerte a baloldali pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd és a Szolidaritás fővárosi előválasztását.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását