2018. január 16. - Gusztáv

Orbán az Audival tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délelőtt munkamegbeszélést tartott Peter Kösslerrel, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagjával és Achim Heinflinggel, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnökével az Országházban - ...
További híreink a Belföld rovatban

Jobbik: a kormány tervszerűen lop

A Jobbik értékelése szerint a kormány tervszerűen csapolja meg a közpénzeket, ezért 2018 után el kell számoltatni.

A jövő munkahelyei

Az idei év végére várhatóan már több millió ember munkáját felügyelik majd robot főnökök világszerte, a mai iskolások kétharmada pedig jelenleg még nem létező munkakörökben fog dolgozni a jövőben.
További híreink a Belföld rovatban

Közös MSZP - Párbeszéd-lista

Közös listát állít az MSZP és a Párbeszéd, a névsort Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke vezeti, aki a két párt közös miniszterelnök-jelöltje is lesz - mondta az MSZP elnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón egy kérdésre válaszolva.

Az LMP örül

Az LMP örül annak, hogy Áder János köztársasági elnök a lehető legközelebbi időpontra, április 8-ra tűzte ki a választást, mert ez azt jelenti, hogy így a lehető leggyorsabban kezdődhet meg a korszakváltás Magyarországon és a lehető leghamarabb el lehet zavarni a Fidesz-KDNP kormányt - mondta az ellenzéki párt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Jobbik és a média

A Fővárosi Ítélőtábla kedden napon két perben is jogerősen marasztalta el a Fidesz-KDNP közpénzen eltartott "hazugsággyárát", a Magyar Időket.

Bővül az e-szja

Idén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal külön kérés nélkül már az őstermelőknek, az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyeknek és a korábbi években munkáltatói adómegállapítást választóknak is elkészíti az szja-bevallás tervezetét, hétfőtől már az e-szja webes kitöltő felülete is elérhető a NAV honlapjáról - tájékoztatta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.

Újabb melegrekord dőlt meg

Hétfőre virradóra megdőlt a legmagasabb minimumhőmérséklet fővárosi napi rekordja, de az országos nem - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel.

Függetlent választottak polgármesternek

Márvány Péter (független) nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást a Veszprém megyei Kapolcson, ahol a képviselő-testület feloszlatása miatt tartottak voksolást - tájékoztatta az illetékes monostorapáti közös önkormányzati hivatal jegyzője az MTI-t.

Karácsony Gergely: a politika szolgálat

Karácsony Gergely szerint ma Magyarországon a politika a háború és a lopás szinonimája, a demokratikus ellenzék pedig akkor tud győzni a tavaszi választáson, ha el tudja hitetni az emberekkel, hogy a politika nem erről szól.

Az MSZP a nyugdíjasokra épít

Az MSZP nyugdíjasoknak szóló programja három elemre, nyugdíjasgarancia-programra, akadálymentesítési és cafeteriaprogramra épül - mondta az ellenzéki párt elnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

DK: Iparszerűen nyúlják le az EU-s pénzeket

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint iparszerűvé vált az uniós pénzek lenyúlása, amit egy közelmúltban visszavont pályázat is példáz.

A Párbeszéd nem tart az ÁSZ-tól

A Párbeszédnek nincs mitől tartania, ha az ÁSZ valóban törvényesen és méltányosan jár el - írja pénteki közleményében Béres András, a Párbeszéd elnökségi tagja.

Jobbik: Orbán vághatja a centit

A Jobbik és a népharag fogja elsöpörni a Fideszt - írja pénteki közleményében a Jobbik.

Párbeszéd: Meg kell duplázni a tűzifa-támogatást!

A Párbeszéd törvényjavaslatot nyújt be, hogy a kormány emelje duplájára a tűzifa-támogatást a jelenlegi 4 milliárd forintról 8 milliárdra.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön kire szavazna az országgyűlési választáson?
MSZP
Jobbik
Fidesz-Kdnp
Momentum
LMP
Európai Alternatíva Párt
DK
Kétfarkú Kutya Párt
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását