2018. július 16. - Valter

KGBéla büntetőpere elindult

Megkezdődött az Európai Unió (EU) intézményei elleni kémkedéssel, valamint költségvetési csalással, hamis magánokirat felhasználásával vádolt Kovács Béla európai parlamenti képviselő, volt jobbikos politikus elleni büntetőper kedden a ...
További híreink a Belföld rovatban

Újra Budaházy-ügy lesz

Ősszel kezdődhet újra a Budaházy-ügy tárgyalássorozata a Fővárosi Törvényszéken - közölte a bíróság kedden az MTI-vel.

Hihetetlen csodás ez a költségvetés!

Pénzügyminiszterként elmondhatom, nem tehetünk mást, mint azt, hogy elődeinkhez méltóan képviseljük Magyarország és a magyar emberek érdekeit, valamint segítjük hazánk gazdasági fejlődését - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a ...
További híreink a Belföld rovatban

Versenyképességet akar a Jobbik

A Jobbik ősszel versenyképességi kerekasztalt hív össze, mert álláspontja szerint az elmúlt nyolc évben a kormány nem tett lépéseket Magyarország versenyképességének növelésére - közölte Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján.

Szuper harci helikoptereink lettek

A H145M típusú helikopter a kor legmodernebb technológiájával van felszerelve és például a legjobb rádiós berendezést, és a legerősebb hajtóművet kapta - mondta Koller József dandártábornok, a szolnoki helikopterbázis parancsnoka péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Fontosabbak a sorosozós plakátok, mint az otthonvédelem?

A Fidesz új kereszténydemokráciája ismét megmutatta igazi arcát: a Költségvetési Bizottságban leszavazták azt a jobbikos javaslatot, amely a kormányzati plakátkampányok helyett a bajba jutott miskolci devizahiteles családok hajléktalanná válásának megakadályozására adott volna plusz pénzt - írja közleményében Jakab Péter, jobbikos országgyűlési képviselő.

Elrettentő büntetést kell, hogy kapjanak az állatkínzók

Az elmúlt években a Jobbik számos alkalommal hívta fel a figyelmet arra, hogy elkeserítően nagy a baj az állatvédelem területén. A Jobbik közleménye.

Erősödik a kkv-szektor

A Magyar Lízingszövetség szerint a következő időszakban a kis- és középvállalkozói (kkv) szektor lesz a magyar lízingpiac motorja.

Toroczkainak pártja lesz

Szeptemberre hivatalosan is párttá alakulhat a Mi Hazánk Mozgalom, már megindult a szervezet bejegyzési eljárása a bíróságon. A Jobbikból kivált, mozgalmat alapító politikusok kedden a Fővárosi Törvényszék civil szervezetek irodája előtt tartott sajtótájékoztatójukon bemutatták, illetve megnevezték a párt vezető tisztviselőit; a párt alapító elnöke Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere lesz.

Mi lesz az Akadémiával?

Náray-Szabó Gábor akadémikus, egyetemi tanár szerint a kormányzatnak az egyes területek kiemelésével kellene megoldania a Magyar Tudományos Akadémia kutatási támogatásairól szóló vitát.

Kormányzati szálak?

Kuna Tibor megvádolása: kormányzati felelősök felkutatását javasolja a Jobbik

Folyik a vita a költségvetésről

A 2019-es költségvetés vitáját folytatták pénteken a képviselők az Országgyűlésben.

Két népszavazást kezdeményez az MSZP

Az MSZP "a közpénzek védelmében" két népszavazást kezdeményez - mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője az elnökség előző napi döntéséről pénteken az MTI-nek.

Nem lehet Orbán háza előtt tüntetni - ő más mint mi

Látványos játékszereket vesz ki a tiltakozók kezéből a Fidesz. A gyülekezési és választási szabályok módosítása több ponton is megnehezíti az ellenzékiek dolgát. A Fidesz mintha csak átnézte volna, hogy az elmúlt években milyen megmozdulások, ellenzéki húzások és bírósági döntések zavarták, és eszerint szabja át a törvényeket - írja vezércikkében az index.hu

Aggódnak a cafeteria miatt

Sem a munkaadók, sem a munkavállalók nem támogatják a cafeteria legtöbb elemének megszüntetését - jelentette ki az LMP képviselője, aki szerint így olyan döntést hoz a kormányzat, amelynek nincs társadalmi támogatottsága.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását