2018. május 23. - Dezső

Egy hiteles szakértő a Jobbik végét vizionálja az M1-en

Lehetetlen, hogy a Jobbik egyben maradjon, a 2018-as választás után szavazótábora és a párt is kettészakadt - mondta Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.
További híreink a Belföld rovatban

Lassan épül a különleges tesztpálya

A tavalyi alapkőletétel után egy évvel 25-30 százalékban elkészült a zalaegerszegi járműipari tesztpálya, ahol ősszel egy német autógyár lesz az első ügyfél - közölte a létesítmény miniszteri biztosa szombaton a helyszínen.

Miután kiutálta Sorost, még Orbán sértődik meg

Mélyen sérti Magyarországot és polgárait Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnökének az Open Society Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) Budapestről Berlinbe költözéséről tett nyilvános állásfoglalása; az ügyben levelet írt ...
További híreink a Belföld rovatban

Százezres pénzbírság Habony Árpád cégének

Ahogy azt már szinte megszokhattuk, a kormány hazugsággépezete nemhogy sorra bukja el a Jobbikkal szembeni sajtópereket, de a törvényekkel mit sem törődve azok végrehajtását is folyamatosan elszabotálják - írja közleményében a Jobbik.

Hiába minden, csak elkezdik Paks kettőt

A Paks II. beruházás főépületének érdemi munkái 2019 végén, 2020 elején kezdődhetnek - mondta Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterjelölt csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Egyre gázabbak vagyunk a kormányunk miatt

Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT), amely szerdán szavazta meg nagy többséggel a véleményét a témáról.

Energiahatékonyság: Magyarország lemaradóban

167 Petajoule halmozott végsőenergia-megtakarítás: ennyit vállalt, ezzel kell majd elszámolnia hazánknak 2020 végére. Az Európai Unió tagállamainak évente számot kell adniuk arról, hogy haladnak energiahatékonysági szakpolitikáik végrehajtásával, mennyi energia megtakarítását tudnak felmutatni. Magyarország csúszásba került, 2014-2016 között 12,25 Petajoule halmozott végső energia-megtakarításról számolt be.

Magyarország a diktatúra útján

Beszünteti működését Budapesten a Nyílt Társadalom Alapítványok nemzetközi irodája és átköltözteti munkatársait a német fővárosba - jelentette be keddi, New York-i keltezésű közleményében az alapítvány, az "egyre nyomasztóbb magyar politikai és jogi környezetre" hivatkozva.

"Kásler alkalmatlan miniszternek"

Kásler Miklós ​n​épjóléti ​b​izottsági meghallgatásán bebizonyította, hogy a kormánynak lehet Balog Zoltánnál is rosszabb ​emberi erőforrás minisztere - írja a PM, majd hozzáteszik - az EMMI a következő négy évben is ugyanarra a rombolásra készül, amit Balog Zoltán csinált 2010 óta.

Dagadó tej-botrány

A hétvégén a médiában látott napvilágot, hogy valaki esetleg megmérgezhette bizonyos áruházláncokban a fogyasztók számára forgalmazott tejet. Szerencsére felelős vállalkozói döntések születtek, és azonnal beszedték, visszahívták az érintett tejeket a polcokról és nincs tudomás megbetegedésről.

Marad népárt a Jobbik

Farkas Örs politikai elemző szerint a Jobbikban marad a néppárti vonal. A szakember az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában elemezte a párt szombati kongresszusának eredményét. A Jobbik tisztújító tanácskozása Sneider Tamást választotta elnökké a szavazatok 54 százalékával Toroczkai László ellenében.

Jogellenesen oszlatott a rendőrség

A Fővárosi Törvényszék csütörtöki ítéletében jogellenesnek ítélte, hogy a rendőrség kizárólag egy területlezárást elrendelő határozat alapján oszlatott fel egy tüntetést a Kossuth téren.

Így szerezhet jobb állást 20 perc alatt

Oszkár, Uber, Airbnb, Yumber, Miutcánk, Dogsurf – csak pár azokból az applikációkból, amelyek a sharing economyt, vagyis a közösségi gazdaságot századunk egyik legjelentősebb közgazdaságtani fogalmává tették.

Jobbik: Sorstragédia a kivándorlás

Szimbolikus, hogy Orbán Viktor tegnap elmondott beszédében egy virágzó és jól működő országot vizionált, amire máris cáfolatot ad egy ma megjelent kutatás, miszerint folyamatosan növekszik a teljes egyetemi képzésben részt vevő külföldön tanuló magyar diákok száma - véli a Jobbik.

Bebukhatjuk a pénzt Orbán puha diktatúrája miatt

Magyarország a lengyelekhez és a csehekhez hasonlóan a GDP legalább 1 %-ának megfelelő uniós támogatástól eshet el a következő pénzügyi időszakban.
Még mindig hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását