2017. november 18. - Jenő

Magyarország az EU szövetségese nem Oroszországé

A demokratikus ellenzéknek világossá kell tennie, hogy Magyarország katonai és politikai értelemben a transzatlanti együttműködésben érdekelt és az Európai Unió a szövetségese, nem pedig Oroszország - mondta a Demokratikus Koalíció elnöke ...
További híreink a Belföld rovatban

Az MTVA számára uszítás a fagyhalál?

Uszításnak minősítették a Magyar Szociális Fórum (MSZF) hét fagyhalál-esetről szóló november 8-i hírét az MTVA egyik hivatalos címéről küldött e-mail üzenetben – tudatta a tömeges fagyhalálról rendszeresen hírt adó emberjogi ...

Tállai benzincsökkentése már nyugaton is szemet szúrt

Tállai András NAV-elnök, a Mezőkövesd focicsapat tulajdonosa és a város korábbi fideszes országgyűlési képviselője ismét az amerikai címlapokra tette Magyarországot, a világ egyik legbefolyásosabb üzleti hírügynöksége, a Bloomberg ugyanis ...
További híreink a Belföld rovatban

Ez történt az Országgyűlésben

Több, kedden elfogadni tervezett javaslat bizottsági jelentéseinek vitáit követően napirend utáni felszólalásokkal ért véget az Országgyűlés hétfői ülése a késő esti órákban.

Éhenhalásra lesz elég a nyugdíj

Mostanában érik el a nyugdíjkorhatárt Ratkó-gyerekek, köztük több százezer őstermelő, közmunkás és napszámos. Most szembesülnek azzal, hogy fillérekből kell majd tengődniük nyugdíjaséveikben - írja a hvg.hu.

24 szavazás négy nap alatt

Az Országgyűlés négynapos ülést tart a következő két hétben. A képviselők kedden 24 előterjesztésről szavazhatnak.

A SOTE nincs benne az első 300-ban

Mintegy harmincezer tudományos publikációban hivatkoztak a Semmelweis Egyetem valamelyik kutatására tavaly a világon - mondta az intézmény oktatási rektorhelyettese szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Varga Mihály újra büszkélkedik

A nemzetgazdasági miniszter szerint Magyarország jó úton jár, ezt a piaci szereplők, az Európai Bizottság és más nemzetközi szervezetek mellett már a hitelminősítők is megerősítik - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombat reggeli, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Jogsértő a TB

Sérti az esélyegyenlőség és az egyenlő bánásmód követelményét, hogy a társadalombiztosítás nem támogatja a kommunikációban súlyosan akadályozott, fogyatékossággal élő személyek számára a modern, digitális eszközök alkalmazását - tájékoztatta az ombudsman állásfoglalásáról az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala kedden az MTI-t.

Biztonságos lesz-e Paks?

Jávor Benedek, Paks II. földrengésveszélyességével kapcsolatban írt blogjában.

Mi lesz a sürgősségi ellátással?

A Demokratikus Koalíció szerint nem teljesültek a mentősöknek tett béremelési ígéretek, emiatt pedig veszélybe kerülhet a sürgősségi betegellátás.

Az AB dolgozzon meg a pénzéért

Gyorsítsa fel az Alkotmánybíróság (Ab) a plakáttörvény módosításával kapcsolatos, ellenzéki képviselők által jegyzett beadvány elbírálását! - kérte hétfőn benyújtott beadványában a testület elnökét a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

MSZP: kevés lesz a busz a metrófelújítás alatt

Horváth Csaba MSZP-s politikus szerint a főváros által tervezett hatvan busszal nem tartható a 3-as metró pótlása.

Megint a devizahiteleseket akarják segíteni

Az Országgyűlés hétfőn fejezi be aktuális kéthetes ülését. A képviselők az LMP kezdeményezésére a devizahitel-károsultak érdekében szükséges lépésekről tartanak politikai vitát.

Minek is kellenek a kéményseprők: itt a halál

Egy ember meghalt, hárman pedig rosszul lettek abban a XX. kerületi lakóépületben, ahová szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton az MTI-vel.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön kire szavazna az országgyűlési választáson?
MSZP
Jobbik
Fidesz-Kdnp
Momentum
LMP
Együtt
DK
Kétfarkú Kutya Párt
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását