2017. május 30. - Janka, Zsanett

Névtelen hőseink

Fontos feladat, hogy a magyar fiatalok szívében 1956 kerüljön ugyanarra a helyre, mint 1848 - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere pénteken Balatonkenesén, hangsúlyozva, Magyarország tele van névtelen hősökkel.
További híreink a Belföld rovatban

Rosszul írtjuk a parlagfüvet

Nem működött eredményesen a parlagfű elleni védekezés rendszere 2013 és 2015 között - állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése, amelynek eredményeit hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón hozták nyilvánosságra.

Szigorodik a rendezvények biztosítása

A manchesteri terrorcselekmény után Magyarországon nem emelik a terrorkészültségi szintet, de bizonyos rendezvények biztosítását kiemelten kezelik - nyilatkozta a belügyminiszter újságíróknak az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságában ...
További híreink a Belföld rovatban

A pártok is részvétüket fejezik ki

Az államfő és a miniszterelnök mellett a kormánypártok, az MSZP, a Jobbik, az Együtt, a Magyar Liberális Párt és a Demokratikus Koalíció (DK) is részvétét fejezte ki a Manchester Arena rendezvényközpontban hétfő éjjel történt robbantásos merénylet miatt.

Hihetetlen: Kósa újra meg újra Sorosozik

Kósa Lajos szerint Soros György ügynökei szervezik a különböző megmozdulásokat - erről a Fidesz frakcióvezetője az M1 aktuális csatornának beszélt hétfőn.

Orbán megint védeni akar valamit

A jövő évi választáson meg kell védeni a béremelésekre és az alacsony adókra épülő gazdaságpolitikát, és ha ez sikerül, 2020 körül a magyar gazdasági növekedés elérheti az 5 százalék fölötti tartományt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Jéé... az ex-fideszes ÁSZ vezér szerint jó a költségvetés

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke szerint megalapozott a 2018-as költségvetés, a javaslat előkészítése és tartalma megfelel a jogszabályoknak, és hozzájárul Magyarország költségvetési stabilitásának fenntartásához.

Kósa szerint a világ...

Egyre elfogadottabb lesz a migrációt megállító magyar álláspont az európai bevándorláspolitikában - mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió 180 perc című műsorában kedd reggel.

Tárgyalnak a mentősök a kormánnyal

A Mentődolgozók Önálló Szakszervezete (MÖSZ) továbbra is a tárgyalóasztalnál kíván eredményeket elérni, így a MÖSZ nem vesz részt a másik szakszervezet által május végére meghirdetett tüntetésen - erről a MÖSZ elnöke, Toma Lajos beszélt az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Legyen alapélelmiszer a kenyér

Fellélegezne a sütőipar, ha a kormányzat elfogadná a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javaslatát az ütemezett áfacsökkentésről – mondta a Magyar Pékszövetség elnöke.

A Fidesz meg az ő hivatalos költségei

Több mint egymilliárd forint bevétele és másfél milliárd forint kiadása volt a Fidesznek 2016-ban a Hivatalos Értesítőben csütörtökön közzétett pénzügyi beszámoló szerint.

Egy visszafelé mutató Fidesz javaslat

Valamennyi európai uniós tagállamnál meg kell maradjon a hatóságiár-megállapítás joga - mondta az Országgyűlés törvényalkotásért felelős fideszes alelnöke a pártnak a nemzeti konzultáción feltett kérdések témájában szervezett országjárása ajkai fórumán szerda este.

Választási manipulációt készíthet elő a nemzeti konzultáció

Az MSZP szerint egy esetleges választási manipulációt készíthet elő a nemzeti konzultáció - mondta Gúr Nándor, szocialista országgyűlés képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.

A Zinternet főtrollja megmondta a tutit

A digitalizáció már nem a jövő, hanem a jelen, és nemcsak technológiai változást jelent, hanem széles körű társadalmi átalakulást is - mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Budaörsön, a Digitális jövő - oktatás című konferencián.

Majdnem megruházták az államtitkárt?

A Fidesz várja Vona Gábor Jobbik-elnök megszólalását és pártja álláspontjának tisztázását Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő ügyében, aki veréssel fenyegette meg a parlament hétfői plenáris ülésén Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát - közölte Kósa Lajos, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön szerint kihúzza 2018-ig az Orbán-kormány?
Igen, gond nélkül kitöltik a mandátumukat
Igen, de lesznek miniszterek, akik buknak
Nem, Orbánt belső ellenzéke megbuktatja
Nem, Orbánt a társadalom haragja buktatja meg
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását