Győzike és Király Linda rokonok

Király Linda és Gáspár Győző sokadik unokatestvérek? Alig egy hete egy televíziós műsor gálájára egészen véletlenül belecsöppentek Győzike szülei, idősebb Gáspár Győző és felesége, Marika. A showman családja sztorizgatni kezdett, így került szóba a nógrá

Eleinte mindenki csupán tréfának gondolta, hogy Győzi bácsi azt mondta: "Király Linda is a rokonunk!" De idővel mindenkit meggyőzött az idősebb Gáspár.

- Miután visszakérdeztünk, hogy ezt komolyan mondja-e, majdhogynem kikérte magának, hogy kételkedünk a szavában - mesélte egy neve elhallgatását kérő illető. - Majd a feleségéhez, Marikához fordult, aki természetesen azonnal megerősítette őt az állításában.

A Király Linda felmenői meg a Győzike felmenői unokatestvérek! Linda apukájával, Tamással szoktam is rendszeresen találkozni - mondta el megerősítésképpen Győzi papa a díszes hallgatóságnak.

Király Tamás, az énekesnő apukája felemásan fogadta az egyik napilap kérdéseit.

- Semmi gondom Gáspárékkal, sőt, megtisztelő lenne, ha valóban rokonok lennénk, de én nem tudok ilyenről - magyarázta Linda édesapja, aki már régóta egyengeti lánya énekesi pályáját, mint a menedzsere.

Egy bennfentes, aki korábban dolgozott már Király Linda és Győzike menedzsmentjével is, szintén hallott az énekeseket összekötő különleges rokoni szálról.

- Tudom, hogy van egy közös titkuk, valamilyen családi vonalon, tehát biztos vagyok benne, hogy igaz a hír: tényleg rokonok! Csak nem szeretnek róla beszélni. Az azonban nem derült ki eddig, hogy ki szégyelli a másikat...

Győzike, bár meghallgatta az felvetést, csupán ennyit közölt a napilappal: nem kíván reagálni a kérdésekre.
Az állítólagos rokonság ténye azonban nem lepte meg.
Forrás: RTL Bulvár