Szupermodellből kertész

Botrányhősként és modellként már leszerepelt, most egy újabb oldalát mutatta meg. Aki akar, az tud – mondhatnánk Naomi Campbell legújabb fotójára pillantva. A szupermodell ugyanis úgy döntött, hogy ezúttal a jó oldaláról mutatkozik be, ezért puszta

Az eseményt a nigériai fővárosban, Abujában rendezték meg. A szervezők egymillió facsemete ültetésével akarják felhívni a figyelmet a környezetvédelemre, és mintegy mellékhatásként zöldíteni a várost.

Naomi ültette el tehát az első kakaófát a kezdeményezés nyitónapján. Azt nem tudjuk, hogy a rendezvény szervezőinek hogy volt bátorságuk éppen a dührohamairól hírhedtté vált modellt választani, de így utólag azt mondhatjuk, minden a lehető legjobban sikerült.

Az ünnepélyes ültetésen Ozwald Boateng tervező is hivatalos volt. Neki nem fát kellett ültetnie, hanem szerencséjére (vagy szerencsétlenségére) beszédet kellett mondania. Naomi egyébként szokatlanul kedvesnek és segítőkésznek bizonyult, és még az sem zavarta, hogy hófehér ruhája – amely nem éppen kertészviselet – csupa kosz lett.
Forrás: netbulvar.hu