Máris megvan Mónika új szerelme!

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője újra szerelmes. Az új kiszemelt egy amerikai üzletember.

Pokrivtsák Mónika egy dollármilliomos kedvese lett. Az üzletember neve Kevin Brogan, aki az Inner Light Inc. nevű vállalat elnök-vezérigazgatója. A közbeszédben őt csak a „lúgosítás királyának” nevezik, azért mert a cége a közismert lúgosító ital – az Innerlight – gyártója, amelyet számos hollywood-i és magyar sztár is kedvel (Mónika is e csodaszer segítségével fogyott le).

A dollármilliomos cégvezér ügyfélkörébe tartozik Christina Aguilera, Halle Berry, Jennifer Lopez és Victoria Beckham is az amerikai hírességek közül, de Magyarországon is tekintélyes listát lehetne összeállítani a „csodaszer” ismert vásárlóinak nevéből, többek között Mészöly Kálmán, Koós János, Katona Klári, Zoltán Erika, Medveczky Ilona, Bódi Sylvi és Hajdú Péter is rendszeres fogyasztója a különleges italnak.

Utah állam Provo városában működik a vállalat központja, de ezenkívül számos országban is rendelkezik képviselettel, a Föld szinte minden pontján. Mónika kedvese korábban nemzetközi terjeszkedésért felelős alelnök volt, munkájának sikerét jelzi, hogy három kontinens több mint két tucat országában segített elindítani az értékesítést.

Mónika – aki mostanában leginkább médiaesemények sajtófelelőseként tűnik fel – tavaly nyáron szakított egykori kedvesével (épp akkoriban, amikor a Playboy címlapján ruhátlanul szerepelt), akivel három évet töltött együtt.

A Bors információi szerint ősszel esett újra szerelembe, miután augusztusban kiutazott Amerikába, hogy maga mögött hagyja a rosszul végződött kapcsolatot. Arra vágyott, hogy megtalálja társát, akire életét rábízhatja. S most úgy tűnik, hogy rálelt álmai hercegére.

„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarom az információikat, de az igaz, hogy nem véletlenül töltöttem az utóbbi három hónapot a tengerentúlon” – jegyezte meg sejtelmesen a bulvárlapnak.
Forrás: Bors