A Született feleségek sztárja nem akar szeretkezni

Eva Longoria prűd, de annyira, hogy férje, Tony Parker emiatt csalta meg. A szexi színésznő nem hajlandó tükör előtt szeretkezni, és a perverz pózoktól is irtózik.

Eva Longoria és Tony Parker álomházassága, még sem annyira csodás, mint ahogy azt sokan hiszik, vagy amennyire ők szeretnék hinni. Eva sokszor nyilatkozza, hogy nagyon boldog, és szerelmes a férjébe, a híres kosarasba.

Sosem zavarta, hogy Tony hét évvel fiatalabb nála, valójában élvezi, kihívásnak tekinti, hogy egy ennyire fiatal férfit a magáénak tudhat. A mexikói származású színésznő elmondása szerint előtte kedvesének csak egy nő volt az életében. Ezért neki kellett megtanítania szeretkezni a kosarast, de még ez sem zavarta.

-Első látásra egymásba szerettünk, miért pont az választana szét minket, hogy ő kissé tapasztalatlan az ágyban? Ezen könnyen lehet segíteni! Sokat gyakoroltunk, s én kitanítottam a szex minden csínjára-bínjára. Ez nem lehet akadály. -nyilatkozta büszkén a Született feleségek sztárja.

Tony a második randin vallotta be, hogy eddig még csak egyetlen nővel volt együtt, de szerencsére Eva nem nevette ki.

Valljuk be, azért elég nehéz elképzelni, hogy a híres kosarasnak csak egy nő fordult meg az ágyában – lényegtelen, a hír erről szól, s Eva bevette.

Tony, a kis hazug

Eva nagyon derűsen állt hozzá Tony hiányosságaihoz, de úgy tűnik, azóta a férfi hamar önmagára talált, s már nem volt elég neki a szexi színésznő. A sok szexlecke megtette a hatásását, Tony félrelépett. Ha már Eva Longoriat is megcsalják, akkor a többi nő már egy szót se szóljon.

Hatalmas botrány kerekedett az ügyből. Egy francia, nem annyira jó nő modellel lépett félre a kosaras. Állítólag ő hajlandó volt beteljesíteni Tony szexuális perverzióit, amikre felesége nem volt képes.

A modell azt állítja, hogy a kosaras még sem olyan ártatlan, és szerelmes, ahogyan azt felesége hiszi. Ehhez mondjuk nem kell az embernek nagyon okosnak lennie, hogy rájöjjön, Tony nem volt teljesen őszinte Evaval.

A románc egy nyáron kezdődőtt, akkor találkozott előszőr Alexandra Paressant, a francia modell és Tony Parker. A telefonszám cserén hamar túlestek, ezért rendszeresen csevegtek is egymással.

Két éve, hogy összeházasodtak Eva Longoriaval. A nászig egy hotelben lakott a kosaras, ahol még időben, az esküvő előtt egymáséi lettek a modellel.

-Először telefonszexeltünk, és erotikus SMS-üzeneteket küldözgettünk egymásnak. Aztán végig szeretkeztük a két hetet: minden este nála aludtam, amíg el nem utazott San Antonioba.

A modell elmesélte még, hogy mindent kipróbáltak, amit Eva nem engedett Tonynak. Állítólag a szexvideójáról híres Eva Longoria annyira prűd, hogy nem engedte Tonynak, hogy tükör előtt csinálják, a perverz pózokat is betiltotta, ráadásul úgy gondolja, hogy a spermium pattanásokat okoz.

-Attól még, hogy Tony elvette Evat, élvezni akarja az életet, és a közeljövőben biztos nem akar tőle gyereket sem. –tette még hozzá a francia modell.
Forrás: Bors / HirExtra