Botrány! Eva Longoria a képernyőn fog vadul szexelni!

Elképzelni sem tudjuk, hogy Eva Longoria mennyit bír az ágyban, de a kollégái is tudják, hogy a vad szexet szereti. Összeszámolja valaki, hogy hány fős a Született Feleségek stáblistája?

A Született Feleségek legújabb epizódjában a Gabrielle Solist alakító Eva Longoria Parker ismét megmutatja csodás idomait, mikor férjével, a Ricardo Chavira által megformált Carlosszal készül ágyba bújni (a napi kultúra mindenkinek Kötelező darab - HírExtra).

Gabrielle azonban véletlenül korábbi szeretőjével történt aktust elevenít fel, hogy felizgassa urát, aki bosszúból kikötözi az ágyhoz, majd átvonul egy másik szobába aludni és magára hagyja a felajzott, kiabáló Gabit (a töketlen marhája… utána is ott lehetett volna hagyni - HírExtra).

Longoria a hírek szerint viccesen fogta fel a kissé perverz jelenetet, kollégái szerint a való életben sem áll távol tőle a vadabb szex

A HírExtra szerint van még pár ágyban vad nő a világon – szerencsére. Bár az egy kicsit meredek, hogy a „kollegái szerint”. Kíváncsiak vagyunk a stáblista hosszára, de azért ez húzós lehetett…

Forrás: HírExtra/Bors