Nem szakított a Barátok Közt bombázója

Felröppentek a hírek, hogy Balogh Edina szakított kedvesével. A színésznő cáfol.

Közel egy éve nem lehetett együtt látni Balogh Edinát párjával. A Barátok Közt csillogó szépségű szereplője egy évvel ezelőtt még hatalmas szerelemben volt Alexszel. Akkor ezt ország világ tudtára is adta.

Alex jó néhány partira kísérte el Edinát. Mindkettőjükön látszott a felhőtlen boldogság. Manapság azonban mintha nem járnának annyit el, mintha valami gond lenne köztük. A Bors azonban kiderítette, nincsen semmi probléma, hacsak az nem, hogy Alex direkt kerüli a nyilvánosságot.

Alex nem szereti a nagy felhajtást, régebben is csak azért jött el velem egy-egy díjkiosztóra, mert kíváncsi volt rá, milyen egy ilyen parti élőben – mondta a lapnak Edina.
„Két és fél év alatt csupán a VIVA Cometre, a Story tavalyi gálájára és Németh Kristóf esküvőjére kísért el. Ez bőven elég volt neki, szeretné fotósok nélkül élni az életét. Inkább visszahúzódik az ilyen eseményektől, amit én tökéletesen megértek, és nem haragszom rá.”

Egy civil férfinak egyébként is joga van ahhoz, hogy ha nincs kedve, nem kísér el olyan rendezvényre, ahol a sajtó is jelen van. A sorozat szőke pincérlányát alakító színésznő elárulta a Borsnak, minden rendben van közte és szerelme között.

"Most is itt fekszünk az ágyon egymás mellett, nincs semmi gond a kapcsolatunkkal. Az, hogy nem éljük életünket a nyilvánosság előtt, nem meglepő" – árulta el Balogh Edina.
Forrás: Bors/HirExtra