Most férjhez ment, vagy sem a szőke bombázó?

Sokan úgy hiszik, hogy a hétvégén egybekelt milliárdos szerelmével Uma Thurman, a Kill Bill szexi főszereplője. Hogy ebből most mi az igazság?

Úgy tűnik, bekötötték Uma Thurman fejét, legalábbis többen is ezt feltételezik. A hétvégét vőlegényével, Arpad Busson-nal a Bahamákon töltötte. Sokan úgy hiszik, hogy ez nemcsak egy szimpla nyaralás volt, hanem egyenesen nászútra utaztak a szerelmesek.

Újságírók hada próbálta meg utolérni a Kill Bill sztárját, hogy megkérdezzék, tényleg hozzáment-e titokban milliárdos vőlegényéhez, de sem őt, se a szóvivőjét nem sikerült utolérniük. Ekkor jöttek a lesifotósok, akik életcéljuknak tűzték ki, hogy legalább egyszer lekaphassák a színésznőt.

Meg is lett ennek az eredménye, ugyanis úgy tűnik, hogy a gyűrűs ujján viselt egy ékszert, ami eddig nem volt ott. Ezzel sajnos csak az a baj, hogy nem jegygyűrűnek tűnik. Ráadásul az eljegyzési gyűrűje, amit még tavaly júniusban kapott a férfitól az egy nyolc karátos gyémánt ékszer. S, amit most viselt a színésznő egyikre sem hasonlított.

Volt esküvő vagy sem?

Ha mégis megtörtént az esküvő, akkor ez már a harmadik Uma Thurmannek, ugyanis korábban már elvált Ethan Hawke-tól, és Gary Oldman-től is. Reméljük, ha egybe keltek a szerelmesek, akkor ez az esküvő már nem válással fog végződni, arra nem lehetne túl büszke a színésznő.

A PEOPLE magazin készített egy interjút is a párral, melyben többek között arról mesélt a milliárdos, Arpad Busson, hogy mennyire büszke kedvesére és, hogy mennyire szépnek találja. Ezt még hétfő este nyilatkozta a férfi, de esküvőről egy szó sem esett.

Az biztos, hogy igazán szerelmesek egymásba. Mi igaz az esküvőből? Elképzelhető, hogy igaz a titokban egybekelés, mert ki szeretne nagy nyilvánosság előtt férjhez menni, ha már kettő elrontott házasságon túl van? De ez így is van rendjén, Uma Thurman sem a magánélete miatt szeretne a médiában forogni.

Ettől függetlenül mégsem lehet igaz az esküvő híre, mert, ha a hétvége számított a nászútnak, az azt jelenti, hogy még az előtt összeházasodtak. Ezek után már nem lenne mit tagadniuk, hiszen a ceremónia békésen zajlott. De mivel még mindig nem mondanak semmit, elég valószínű, hogy nem került sor az esküvőre.