A nap képe! Kiszel Tünde csókokkal halmozta el Beckhamet!

Nem, nem kell elképzelniük Kiszel Tündét, amint mélyen kivágott ruhakölteményében ölelgeti és csókolgatja David Beckhamet, mi megmutatjuk. Csak erős idegzetűeknek!

A focirajongók valódi ünnepének is nevezhettük volna a tegnapi napot, hiszen a futballvilág talán legerősebb és sztárokkal leginkább ellátott csapata, az AC Milan érkezett hazánkba, hogy összemérje tudását a magyar Ligaválogatottal (a mérkőzés végül 5-2-es Milan sikerrel zárult, az összefoglalót megnézhetik itt).

A rangos esemény természetesen a hazai celebeket sem hagyta hidegen, Győzike mellett (ide kattintva olvashat a Beckhammel való találkozásából eredő, a roma médiaszereplő és országunk legnagyobb bulvárlapja között kialakult botrányról) például Kiszel Tünde is nagy izgalommal készült a Becksszel való találkozására, nem titkoltan az volt a szándéka, hogy David Beckham közelébe férkőzzön.

Úgy látszik azonban, hogy Kiszel sok-sok fokkal lúzerebb, mint Győzike, hiszen neki egyáltalán nem sikerült az imádottjával kapcsolatot létesíteni.

A Cool TV tegnapi műsorában azonban elárulta, ha alkalma nyílna rá, még a pályára is beszaladna, hogy a sztárfocista nyakába ugorjon:

– Tudják, milyen bátor vagyok! Reszkess, David Beckham! – mondta Kiszel, de nem kaptunk arról hírt, hogy Beckhamnek összeszűkült volna-e a gyomra Kiszel mondatait hallva. Valószínűleg azért, mert Beckham nem nézi a Cool TV-t.

Innentől azonban csakz erős idegzetűek olvassák tovább a cikket! Kiszel ugyanis a még a meccs előtti műsorban elmondta: a testőrök sem tarthatják vissza, a focista elcsábítására pedig személyes varázsát, illetve messze földön híres fehérnemű gyűjteményének egy becses darabját használná fel!

Ha nem is úgy, ahogy Kiszel szerette volna, de végül valóra vált az álma. A Cool TV stábja ugyanis a stúdióba vitte neki David Beckhamet! Tünde pedig rögtön rávetette magát: folyt is a nyál rendesen szegény David arcán.

Ezek a mai magyar celebek tényleg nem tudják, hogy hol a jó ízlés határa?
Forrás: HírExtra/Cool Tv