A VIVA szexi sztárja ledobta ruháit!

Kiso ismét megszabadult ruháitól egy fotózás kedvéért, bár nem vetkőzött le teljesen. Falatnyi ruhákban pózolt az egyik magazin számára.

A VIVA televízió egykori műsorvezetője, Kiss Orsi, ismertebb nevén Kiso ismét levetkőzött. Mielőtt megörülnének a férfiolvasók, el kell árulnunk, hogy nem meztelenre, ráadásul nem is fehérneműre. Kicsit több ruha van rajta, mint kéne.

Az egyik wellnessmagazin címlapjára készítették a fotókat, amiken a huszonnyolc éves Orsi egy falatnyi topban, és sortban pózolt. Közben lila labdákkal, és súlyzókkal játszadozott.

Azért is vállalta el a fotózást, mert gyermekkora óta életének része a sport, és a mozgás, ezért teljesen jónak, és fontosnak érezte ezt a feladatot.

- Megválasztottak egy kampány szóvivójének, június elején, pedig a háziasszonya leszek egy wellnessnapnak. – árulta el Orsi a Blikk című napilapnak. Úgy tűnik, hogy amióta szögre akasztotta a mikrofont, azóta a wellness felé vette az irányt.

– Az egészséges életmód híve vagyok, ezért hitelesen tudom végezni a munkámat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele néha egy-egy nassolás vagy hamburger. – tette még hozzá Kiso.

Szerencsésnek érzi magát, amiért az élet folyamatosan testhezálló feladatok elé állítja.