Kelemen Annácska kedvencét megölik!

Ennyi volt. Zeusznak mennie kell. Kelemen Anna kutyáját el fogják altatni. A közveszélyes eb korábban háromszor is támadott.

Tény: Annácska fél éves, felfüggesztett börtönbüntetést kapott gondatlanságból okozott súlyos testi sértés és segítségnyújtás elmulasztása miatt.

Tény: kutyája, Zeusz két éve nyomorékká tette S. Istvánnét az utcán: az öreg néni máig nem tudja használni szétmarcangolt karját.

Tény: a súlyos támadás után Kelemen Anna kutyája tovább garázdálkodhatott a gondatlan gazdája mellett. Egy kislány, K. Fanny kezét is széttépte, a gyereket meg kellett műteni.

Tény: a II. kerületi önkormányzat határozatot hozott a harci kutyának minősített Zeusz elkobzásáról. Annácska azonban ezt kifogásolta, mert szerinte kedvence nem veszélyes…

Tény: egy most nyilvánosságra került határozat szerint Annácskának le kell adnia a kutyát az illetékeseknek – Zeuszt el fogják altatni.

„Felháborító, hogy az én tragédiám után a hivatalos szervek eddig is esélyt adtak újabb támadásra. Annácska fellebbezett, ezért nem vitték el a kutyát, amely persze újra támadott, ugyanis a gazdája nem tett rá szájkosarat. Pedig az én tragédiám után három eseti igazságügyi ebszakértő is beadta a véleményét. A perben is benyújtották a szakvéleményüket: a kutya biztos, hogy újra támad. Azóta kétszer is megtette, Igazuk lett! Nem értem, miért kellett megvárni, hogy ismét embervér folyjék? Ezt meg tudták volna akadályozni!” – nyilatkozta S. Istvánné, Zeusz egyik áldozata.

Ezek után döntsék el, hogy csak fél éves felfüggesztett börtönt érdemelt-e a playmate…
Forrás: HírExtra/Blikk