Érdekességek, hogy Harry Potter miért nem szeret szeretkezni!

Ha a kamerák előtt kell szeretkezni, bizony Daniel Radcliffe cseppet sem jön izgalomba. Eleinte nagyon izgatott volt, de mikor odakerült, rá kellett jönnie, hogy ebben semmi szexis sincsen.

Daniel Radcliffe, a Harry Potter fő-fő sztárja, azaz maga a megtestesült varázsló örömmel mesélt szexuális tapasztalatairól. Nem, sajnos nem a valós élményeit osztotta meg a közönséggel, hanem a filmbéli jelenetekről mesélt.

Először a December Boys című filmben kellett szex jelenetet előadnia, partnerével, Teresa Palmerrel. Akkor még csak tizenhat éves volt a kicsi Daniel, a film 2007-ben készült. Először nagyon izgatott volt, mikor meghallotta, hogy mit is kell játszania, de aztán rájött, hogy ez annyira nem is vicces, és szórakoztató.

Sosem izgatja fel a partnere

Nem szokott zavarba jönni, mikor a kamerák előtt meg kell csókolnia egy lányt, de viszont izgalmat sem szokott érezni, legyen bármilyen csinos, és szexi a partnere. Elmondása szerint nem olyan izgalmas szeretkezni a kamerák előtt, mint amilyennek majd látszani fog a filmvásznon. Sokkal izgalmasabb azt nézni, mint csinálni.

- Furcsa, mert mikor az ember nézi, azt gondolja, hogy „Hű, ez milyen szexi, hogy bírták a színészek visszafogni magukat?” Valójában cseppet sem izgató, mikor ezt forgatjuk, sőt! Nem számít milyen szép a lány, mert semmi szexi nincs ebben. – mesélte a sztár.

Elmondása szerint, a rajongói mindig csalódnak, mikor találkoznak vele, mert ő nem olyan király, mint Harry. Az biztos, hogy se varázsolni nem tud, se seprűn repülni. Hát, tényleg nem olyan lenyűgöző, mint a varázsló palánta.
Forrás: HírExtra/celebrity mania