Döbbenet! 11 négyzetméteren él a műsorvezető!

Aki nem tudná: Steiner Kristóf az a meleg, szőke műsorvezető, aki együtt él izraeli barátjával. Mellesleg egy 11 négyzetméteres belvárosi lyukban.

A helyzet egészen egyszerű: Steiner Kristóf, akit a VIVA TV megakulturális műsoraiból ismerhettünk meg, és hű lelki és testi társa, a szintén hímnemű Attias Matan együtt él. Hát persze, hiszen szeretik egymást, de ezt most hagyjuk.

A pár ugyanis nem akárhol tölti mézesheteknek beillő napjait, hanem egy 11 négyzetméteres belvárosi lakásban.

– Ez az első lakásom, amit a saját összegyűjtögetett pénzemből vettem – mesélte a Borsban a szőke srác. – Nem egy palota, hanem egy 11 négyzetméteres VII. kerületi kuckó – tette hozzá Steiner.

Kristófék ráadásul nem is ketten, hanem négyen laknak az eszeveszett méretekkel rendelkező hodályban: a két homoszexuális fiún kívül két kutya, akikről nem tudni, hogy milyen szexuális beállítottságúak, csak azt, hogy az egyiket Özgének hívják és meglehetőse érdekes teremtés.

Na de vissza a lényeghez, azaz Matan és Kristóf egészen lakájosra berendezett lakásához!

– Imádjuk, sütök-főzök, díszítgetem a lakást. Június 28-án azonban elutazunk Izraelbe, Matanékhoz. Biztosan sokan azt gondolják, hogy túl nagy áldozatot hozok: kertes házból 11 négyzetméterbe, Budapestről Izraelbe… Mégis tudom, hogy ez a jó döntés – magyarázta Steiner.

Mit is lehet ehhez hozzátenni? Gratulálunk az ifjú párnak, és várjuk a gyermekáldást… vagyis izé… várjuk a… szóval a… inkább hagyjuk!
Forrás: HírExtra/Bors