Szánalmas! Britney Spearsnek együtt kell nyaralnia volt férjével

Még ilyet! Britney mögött nehéz év áll: sorozatos koncerteken és fellépéseken kellett teljesítenie. Most pihenni utazik egy szigetre, ahová elkíséri volt férje és jelenlegi barátja is.

Annak ellenére, hogy már elváltak, mégis muszáj együtt tölteniük a nyaralásukat Britneynek és Kevin Federlinenak. Erre azért van szükség, mert Spears kisasszonytól a bíróság megvonta a szülői felügyeleti jogot, így gyermekeivel csak úgy lehet együtt, ha volt férje is ott van és vigyáz a kicsikre.

Persze ezt nem pusztán szívességből teszi meg Kevin. Kőkeményen meg kell őt fizetnie Britneynek: mintegy 5000 dollárt ad neki egy hétért.

Federline barátnőjét, Victoria Prince-t is magával viszi, s persze Britney sem egyedül pihen: az ügynökével, Jason Trawickel élvezik a semmittevést.

A volt házaspár szerződést kötött, amelynek értelmében akármerre megy Britney, Federline-nak mindenhová követnie kell, hogy apai-bébiszitteri kötelességét ellássa. Cserébe heti ötezer dolláros fizetést és teljes ellátást kap, ezért a média már Amerika legdrágább bébiszittereként emlegeti.

S hogy hova mennek nyaralni?

Csak a „szomszédba”: a festői szépségű Szamoa szigetére. A szigeten egy egész szállodát foglaltak le, ahol minden lakosztályhoz külön úszómedence tartozik. Az énekesnő egy heti nyaralásért 300 ezer dollárt fizetett ki.