A celeb, aki normálisan beszél a szexről!

Csisztu Zsuzsa eddig azon kevés celebek közé tartozott, aki nem botrányaival és töménytelen hülyeségével próbálta megnyerni magának az embereket, hanem szakmai tudásával. Most ezt még inkább fokozta.

Celeb. Ha ezt a szót Magyarországon kiejtjük, akkor a vállalhatatlan Benkő Dániel, a tök hülye Fekete Pákó vagy két nagy mell (Kelemen Anna) jut eszünkbe - tehát olyan személyek akik a társadalom megbecsülését és tiszteletét nemigazán érdemelték ki. Épp ezért öröm az olyan személyek jelenléte e palettán, akik személyükkel és gondolataikkal tiszteletet vívnak ki botránkozás, megvetés és röhögőgörcs helyett (bár volt nekünk egy olimpiai megnyitónk is...). Vágó Istvánon kívül Csisztu Zsuzsa is ilyen, ki a szexuális életéről való beszámolóban csak tovább erősítette e képet.

- A szexualitás nélkülözhetetlen minden párkapcsolatban. Ebben a tekintetben is nagyon kiegyensúlyozott a házasságunk a férjemmel. Szerencsések vagyunk, mert egyrészt most is nagyon vonzódunk egymáshoz, másrészt mindketten bújós alkatok vagyunk. Nemcsak akkor csókoljuk vagy öleljük meg egymást, amikor találkozunk vagy elbúcsúzunk, hanem amikor csak tehetjük. Ezeket a szeretetmegnyilvánulásokat persze nem rejtjük el a kisfiunk elől sem, ami kimondottan jó hatással van rá, hiszen a gyerekek a szüleiket utánozzák. Tőlünk tanulnak szeretni is – mondta Zsuzsa.
Forrás: Bors/HirExtra