Bódy Sylvi luxuskurva?

Havas Henrik videoblogjában fejtegei Molnár Anikó állítását, amely szerint sok magyar lány kimegy arab hercegekhez pénzt keresni. Bódy Sylvi ezt magára vette, ami Havas szerint egyértelmű beismerő vallomás.

Havas Henrik ismét szókimondásával okozott komoly hullámokat a bulváréletben - igaz ezúttal hozzájárult Molnár Anikó könyve is. Ebben ugyanis megemlíti, hogy mint ő, sok más lány is kijárkál arab emírekhez némi költőpénzért (ő egymilliót keresett a kiruccanással, és még szex sem volt). Havas erre azt kezdi fejtegetni, hogy az itthoni modelleknek honnan van többmilliós ékszerük és luxuskocsijuk.

Bódy Sylvi szerint az egész olyan, hogy „éppen csak a nevemet nem írták le, hogy ő az a lány, aki egyébként...”. Havas szerint ez felér egy beismerő vallomással, bár Anikó továbbra sem hajlandó neveket mondani. Sylvi erre azt reagálta, hogy „Soha életemben nem beszéltem Havassal. Nem tudom, honnan veszi ezt a marhaságot, és nem is érdekel”. Csak azt tudnánk, hogy az egésznek mi köze ahhoz, hogy valaha is beszélt volna Havassal...
Forrás: Bors/HirExtra