Miért éri meg Benkő feleségének lenni?

Kétszázmilliós vagyon, állandó botrányok, sok szex - többek között ez vár arra a nem normális egyénre, aki egy valóságshow keretei közt kíván Benkő Dániel tökéletes arája lenni. Még lehet jelentkezni.

Mi másért menne valaki hozzá Benkő Dánielhez, mint pénzért és hírnévért? (a mazochistákat nem számítva.) A bátor jelentkező mindezt megkaphatja az RTL Klub új valóságshowjában, ahol a lantművésznek keresnek feleséget. A botrányhírnév Benkő mellett garantált, vagyona pedig akad: hatalmas családi ház, Kádár János egykori párttitkár különleges Mercedese, értékes festmények, vagyonokat érő hangszerek, tökéletesen felszerelt hangstúdió - csak hogy a legfontosabbakat említsük.

Természetesen ezt Benkő nem botrányhősködésből szedte össze, hanem a régi rendszerben lantoskodott. Ha az acélgyárnak írtam himnuszt, acélban fizettek, a festékcég arcaként festéket kaptam, a tetőfedő és csatornázó cég fával, csövekkel segített. Én pedig építettem, vakoltam, zsaluztam a birodalmamat - mondta a művész. Kár hogy manapság a perverzkedéshez és a botránkoztatáshoz ért igazán - de hát tízmillió légy nem tévedhet...
Forrás: Bors/HirExtra