Hoppá! Vilmos hercegnek magyar felesége lesz?

„A királynőd szeretnék lenni” – ugrana Vilmos herceg nyakába Serdült Orsi, idei szépségkirálynőnk. Magyar lesz az angol királyné?

Serdült Orsi gyönyörű, fiatal, szexis lány. Azonban nem túl okos… Az idei Miss World Hungary cím büszke tulajdonosa ugyanis azt tervezi, hogy beházasodik a brit uralkodócsaládba.

– Novemberben utazom Johannesburgba, a világverseny helyszínére, ahol ám előtte néhány napot a többi napot résztvevővel Londonban töltünk – mesélte a Borsnak a dögös szépség. – Amikor meghallottam az útitervet, arra gondoltam, hogy milyen jó lenne eljutni a Buckingham-palotába, hogy találkozhassam Vilmos herceggel – sóhajtott nagyot Orsi.

A lány rajongását mindössze gyerekes vonzódásnak képzelők kedvéért elmeséljük azt is, hogy Orsi hogyan képzeli el a nagy találkozást:

– Azonnal a nyakába ugranék, megölelgetném, és közölném vele: szeretnék a királynőd lenni! Legszebb álmom valóra válna valóra, ha ez összejönne – áradozott tovább a butuska királynőnk.

Ezek után persze eldönteni is nehéz, Vilmos herceg vajon örülne-e egy ilyen naiv lány közeledésének, vagy futva menekülne el a szigetországból, ha Orsikánk közeledne felé…
Forrás: HírExtra/Blikk