Elképesztő! A sztár nő teste nem öregszik

A közelmúltban nyilvánosságra került fotók szerint az egyik legsikeresebb amerikai színésznő egyszerűen nem tud rosszul kinézni. Mi lehet Demi Moore titka?

Sok testedzés, plasztikai műtétek és jókedv. „Csupán” ennyi Demi Moore titka. Az ötvenhez közelítő színésznő egyszerűen nem változik az évek során. Legutóbb a bahamákon nyaralt férjével, a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcherrel, s ott készültek róla azok a fotók, amelyek bizonyítják: Demi még mindig kirobbanó formában van.

A negyvenhat éves színésznő eddig már több mint háromszázezer dollárt költött már szépészeti műtétekre, melyeknek meg is látszik az eredménye. A bahamai nyaralásán készült képeken apró fekete bikiniben fürdőzött, mely nagyon hasonlított ahhoz, amit hat évvel ezelőtt a Charlie Angyalai című filmben viselt. A képeket a Daily Mail közölte és a szemfüles olvasók rögtön megállapíthatták, hogy szinte semmi eltérés sincs a hat évvel ezelőtti és a mai Demi Moore között.

De vajon miért e nagy igyekezet a színésznő részéről?

„Demi mindig ügyel rá, hogy jó formában legyen, hiszen fél, hogy Ashton egy fiatalabb nőért hagyja majd el” – mondta a pár egyik barátja a Daily Mailnek.
Mindezzel együtt természetesen kétségek is gyötrik a színésznőt, s ezért várhatóan további műtétek is várhatóak a közeljövőben…

„Nem mondom, hogy nincsenek olyan pillanatok, amikor belenézek a tükörbe és megijedek, mert látom, hogy már nem olyan vagyok, mint régen. Megpróbálok nem a ráncokkal foglalkozni, hanem azzal a sok jóval, amit az élet adott nekem és akkor hirtelen szebbnek is látom magam” – nyilatkozta büszkén Demi.

Forrás: HírExtra/daily Mail