Szuperszexi sztriptíz-modell - egymillió egy éjszakért

Lévai Adrienn testével és vadító tekintetével hódít - ám most fog előfordulni először, hogy az aktmodell nyilvánosan is teljesen meztelen lesz.

Lévai Adrienn gyönyörű, dögös nő, aki ezt idejében észre is vette. Testi adottságait kihasználva több magazin címlapjára is felkerült, képei már külföldön is terjednek. Azonban a hírnévvel némi hírhedtség is jár: Egerben, a szülővárosában sokan pornószínésznek nézik, pedig ahhoz semmi köze nincs. Igaz, ebben sokszor közrejátszik, hogy olyan képek alá írják oda a nevét, amiken nem is ő szerepel.

Még csak fotósok előtt vetkőzött le teljesen meztelenre, de most élőben is megmutatja bájait a Fonyódi Erotika Expón. – Igazi aktmodelles fellépés lesz, de nem akarom előre lelőni a poént - mondta Adrienn. – Olyan jelmezem lesz, ami több részből áll, és fokozatosan szabadulok meg tőle. A fellépés után pedig egy amerikai ügynökkel fog találkozni, ki tehetségét Los Angelesbe akarja kamatoztatni. A lehetőség nem csoda, hisz egyetlen éjszakáért ajánlottak már neki egymillió forintot is.
Forrás: Bors/HirExtra