Trendi vibrátorok

Mindegy, hogy az interneten rendeled meg, vagy bemész egy szex shopba, a választék igen nagy és sokszínű.

Csúcskategóriás vibrik

Ha gyakorlott vibrátor használó és nyüvő vagy, akkor bizonyára te is tisztában vagy vele, hogy az olcsóbb darabok, nem tartanak túl sokáig, könnyen elromlanak, rosszabb a minőségük.

Érdemes tehát beruházni egy drágább példányra ahhoz, hogy a gyönyörök gyönyörét élhesd át hosszútávon, megbízható teljesítménnyel. Vannak fontos dolgok, amire ha megteheted, áldozni kell. Ez pont ilyen.

Lelo vibrátorok

Ez a típus, igen népszerű a felsőbb felhasználói körökben. A Lelo fényes csillogó-villogó játékszerei a legjobbak közt vannak a szexuális segédeszköz gyártók ranglistáján.

Kézbe illő forma, testhez jól illeszkedő klitorisz izgató és G-pont stimuláló tartozik hozzá. Magas színvonalon nyújtja az élvezeteket. Arról már nem is beszélve, hogy milyen klassz halk és a mini verziókat bárhová magaddal viheted.

Jimmy Jane játékszerek


Miért korlátoznád le magad az egyszerű mellett, mikor válogathatsz a Jimmy Jane féle színes, formás, exkluzív vibrátorok és más kiegészítők közül? Kipróbálhatod a nyúl formájú csikló izgatót, vagy válogathatsz a több féle teljesen vízhatlan vibrátor közül is.

Ha igazán kényeztetni akarod magad, akkor beújíthatsz egy JJ féle szuper vékony vibrátort a dizájn érdekében, vagy esetleg eshet a választás a színtiszta aranyból készült gyémántberakásos játékcsodák valamelyikére is.
Forrás: MTI