Végre! Léteznek a földönkívüliek!

Mióta várt az emberiség erre a pillanatra! Fantáziánk vagy a valóság szüleményei? - eddig nem tudtuk. De most végre valahára lehullt a fátyol. Most már nem kell a kisgyerekeknek ágy alá bújni, vagy fejbúbig betakarózni. El kell fogadniuk. Az űrlények léteznek.


A primitív dogon törzs hihetetlen csillagászati ismerete

Mégis a leglehetetlenebb és legmegmagyarázhatatlanabb az afrikai dogon törzs tudásanyaga. A nép ősi körülmények között, sárkunyhókban él, állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik. Tagjai írástudatlanok, csupán szóban örökítik mítoszukat.

A kutatók a Holdraszállás után kezdtek érdeklődni a dogon néprajz után. Kiderült, hogy a törzs csillagászati tudása páratlan, ráadásul olyan részletesen ismerik a galaxis hozzánk közel eső szeletét, hogy azt csupán az "ott jártak" magyarázat elégíti ki. Mitológiájuk szerint az első ember a Szíriusz csillagcsoportból, az űrből jött. Érdekes belegondolni, hogy ezt a tudást csupán szóról szóra terjesztették.

Külön szavaik vannak a bolygókra, a csillagokra és a holdakra. Tudják, hogy a Nap a saját tengelye körül forog és a bolygók és holdak más csillagok körül keringenek. (Pedig még a távcsövet sem ismerik). Ismerik a szabad szemmel látható bolygókat, de a Jupiter négy holdjáról is tudnak, melyeket először Galilei fedezett fel és szabad szemmel teljesen láthatatlanok. Ismerik a Szaturnusz gyűrűit is, de legjobban a Szíriuszt.



"Ez a világ alapjainak alapja" - mondják. Úgy tartják a Szíriusz három bolygóból áll és a földi életre nagy jelentősége volt. Clark 1862-ben fedezte fel a Szíriusz-B-t, mely egyike a hozzánk legközelebb eső csillagoknak, szabad szemmel mégis láthatatlan. "A kisebbik csillag a Szíriusz körül kering. Egy fordulat időtartama 50 év" - állítják.

Olyan dolgokat mondanak, melyeket földi szem nem láthat, csupán űrhajóból. Kétszázhatvanhat csillagkonstellációt ismernek, többet, mint a hajós nemzetek összes csillaghajósa valaha - és ezeket saját jeleikkel le is rajzolják. Ez a tudás rengeteg kérdést szül.

Filmek, irodalom, babonák foglalkoznak a földi élet és idegen civilizációk kapcsolataival. A világon mindenki tisztában van azzal, mi is az a "kis szürke". Vannak, akik félnek, vannak akik várják a találkozást, egyesek szerint segíteni jönnének, mások rombolást jósolnak. A maják által jósolt 2012-es megváltozott állapot ("világvége") kapcsán is felmerült az űrszekerek kérdése.

Bizonyíték

A Mexikóban talált élőlény valóban nagyon különleges. Nincs hozzá hasonló az egész Földön. Vagyis eddig nem találtak. A vizsgálat ugyan már két éve folyik, mégis csak most hozták nyilvánosságra a felfedezést és a képeket. Vajon miért? A Mexikóban talált kis, majomtestű élőlénynek nagyon fejlett agya van, kis gyökér nélküli fogai és hüllőszerű szervei.

Ismét csak az UFO-kutatók állnak ki teljes vállszélességgel amellett, hogy a talált lény csakis az űrből jöhetett. A média és a tudomány természetesen megint szkeptikus.