Mocskolódás: Havasra keni műsora bukását Vágó

Másra hárítja a TV2-n futó új műsora bukását Vágó István: a megkopott erejű kvízmester be is szólt Havas Henriknek.

Vágó azt kifogásolta, hogy Havas úgy mondott véleményt a TV2-n nemrég indított műsoráról, a Párbaj című kvízműsorról, hogy mindössze öt percet látott az egyik legelső adásból.

„Hogy illik véleményt mondani egy első műsor öt perce alapján? Havas újságírást oktat, ismernie kell az etikettet. Ha én öt percet látok egy Havas-műsorból, annyit látok, hogy izzad. Miért nem nézte tíz percig? Kijelentette, hogy meg fog bukni. A sajtó meg nem kis kárörömmel vetette rám magát, az eddig kedves kollégák is" – mesélte Vágó az Esti Frizbi felvételén.

Persze másra fogni mindig egyszerűbb az ilyen bukásokat…

„Negyven adásra szerződtünk, és ez egy olyan formátumú játék, amely a világ számos országában nemrég indult el, mindenütt egy picit más, így még a végleges verzióját sem találták meg” – magyarázkodott tovább Vágó.

A nagy bajt az is jelzi, hogy Vágó tudja, változtatnia kell a produkción: „Dolgozunk az esetleges módosításokon, és a negyven adás után megbeszéljük a tapasztalatokat, levonjuk a következtetéseket. Aztán kiderül: így vagy máshogy folytassuk-e, esetleg új műsorral jelentkezzünk”.

Vajon mit szól mindehhez Havas?
Forrás: HírExtra/Bors