Celebnek és modellnek büdös a munka

Keleti Györgyi a Celebműszak című műsorában a Vásárcsarnokban dolgozott, és nem csak végignyafogta az egészet, de majdnem fel is adta. A munkát úgy néz ki nem neki találták ki.

Az egyetlen, eddig értékelhető tudásanyagot is felmutató, mű-sztárvillogtató műsora a magyar televíziózásnak, az a Celebműszak. Igaz ennek is egyetlen egy vérmes tanulsága van: a celebeknek és modelleknek büdös az igazi munka. Keleti Györgyi sem bírta az igazi, fizikai megterheléssel járó munkát - egyszer le is ült pihenni egy órára, amiért normál esetben kirúgták volna.

– Alig pihentem a forgatások alatt, egész nap lótottam-futottam. Egyszerre négy helyen is meg kellett felelnem, a rétesesnél, a hentesnél, a zöldségesnél és a Laci konyhán. Keményen megdolgoztattak, sokszor éreztem azt, hogy már nem bírom tovább. Az egyik alkalommal, amikor kóstoltattam az embereket, akkor már tudtam, hogy végem van. Ott besokalltam. Nem szeretem megszólítani az embereket, nem megy az ilyen munka nekem. Ledobtam a tálcát és leültem egy székre. Majdnem egy óráig nem hagytam, hogy forgassunk, annyira fáradt és feszült voltam, hogy azt el sem tudom mondani - mondta Gyöngyi.
Forrás: Bors/HirExtra