Súlyos beteg az RTL Klub műsorvezetője

Nagy bajban van Stohl András. A népszerű színész-műsorvezető olyan tüdőbetegséggel küzd, mely hosszú távon komoly gondokat okozhat neki.

Köztudott Stohl Andrásról, az RTL Klub népszerű műsorvezetőjéről, hogy mindig is veszélyes életet élt. Szenvedett már ittasan súlyos, majdnem életveszélyes autóbalesetet, tombolt részegen egy terepjáró platóján, s közben a magánélete sem mindig alakult a legjobban.

Nem csoda, hogy egyik legegészségtelenebb szenvedélyéről,a dohányzásról máig nem tudott lemondani.

Most azonban kiderült, hogy nagy árat kell ezért fizetnie…

Még az RTL Klub reggeli műsorában, a Reggeliben szembesítette azzal egy orvos, hogy érintett lehet egy bizonyos tüdőbetegségben, amelynek tünetei már jelentkeztek is a színész-műsorvezetőnél.

„Régóta dohányzom. Volt, amikor két-három doboz cigarettát is elszívtam. A Reggeliben azt ecsetelte egy tüdőgyógyász, hogy a dohányzás milyen veszélyeket hordoz. Hirtelen felkaptam a fejem, amikor a reggeli köhögőrohamokról mesélt. Ezek sajnos már nálam is jelentkeztek, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, ahogy egy megfázásnak vagy egy hörgőgyulladásnak sem” – vallotta be a hot! magazin hasábjain Stohl.

A kérdés csak az, mit hajlandó tenni annak érdekében, hogy kilábaljon ebből az igen súlyos gondból…
Forrás: HírExtra/Blikk