Benkő bölcsességére szomjazik a kiesett nejjelölt

Elvesztette a lantos kegyeiért folytatott küzdelmet Yvette, így már csak három szereleméhes hölgy vívja csatáját az egyre inkább kéjbarlanggá alakuló villában.

Bár Benkő kiadta az útját, Yvette cseppet sem tűnik csalódottnak. Az ötgyermekes anyuka kifejezetten derűs hangulatban hagyta ott az egyre inkább kéjbarlangként funkcionáló Benkő-villát.

„Jól éreztem magam a műsorban, minden pillanat nagyon szép volt, ám nem bánom, hogy nem én leszek Benkő felesége. Elillant a varázs kettőnk közt, már nem lett volna értelme bent maradni. Dániel nagyon tudatos, pontosan tudja, mikor mit csinál és miért. Engem egyébként a szexmániája sem zavart, bár eszembe sem jutott, hogy ledobjam a ruhámat. Amikor randevúzni hívott, akkor is csak beszélgettünk” – mondta Yvette, aki ugyanakkor reméli, hogy a jövőben még alkalma lesz mély beszélgetéseket folytatni a kanos gitárművésszel.

„Meg akartam ismerni Benkőt, és ez a tervem sikerült is. Dániel egy nagyon okos ember, remélem, a műsor vége után is sokat beszélgethetek vele, hogy minél több bölcsességet át tudjon adni nekem” – Yvette számára azonban nem csak kellemes perceket tartogatott a show.

„Ha valamit nem tartok jónak, akkor azt szóvá teszem. Emiatt volt annyi vitám Andreával, akivel sohasem leszünk barátnők” – fejtegette Yvette. A szereleméhes hölgyek vágyának tárgya viszont úgy látszik, nem sokat vett észre a feleségjelöltek civódásából.

”Yvette végig mosolygott, ahogy a többi lány is. Szerintem nem is veszekedtek. Bár azt is megérettem volna ha veszekednek, hiszen nem is nő, aki nem balhézik. Sajnálom, hogy Yvette kiesett a játékból. Már teljesen beleéltem magam, hogy én leszek a hatodik gyermeke” – merengett el a kérdésen a kulturális missziót teljesíteni vágyó Benkő.
Forrás: Bors/HirExtra