A két szemfényvesztő: Jolie és Pitt

Egy kanadai újságíró öt éven át figyelte Angelina Joliet és Brad Pittet, állítása szerint az álompár már rég nem boldog egymással. A pár ezzel mit sem törődik, tovább játsszák megtévesztő színjátékukat. Valamiből élni kell.

Brad Pitt, és Angelina Jolie duettjét öt esztendőn keresztül kémlelte egy kanadai zsurnaliszta, aki majdnem ezer, az „álompár” állítólagos közeli ismerőseivel beszélgetett, mielőtt megírta róluk a minden részletre kiterjedő könyvét.

„Brad Pittnek sosem volt ilyen jó szexpartnere, mint Jolie. A színésznő ezzel fogta meg, ezzel tudta elcsábítani a feleségétől, Jennifer Anistontól. A forrásaim szerint az elején 18-20 órát töltöttek el az ágyban.” Jelentette ki a könyv írója Ian Halperin, aki szerint ennek a boldog, „elszexelgetős” időnek már vége, hiszen a pár már csak a kameráknak boldog.

„Úgy veszekszenek, mint a kutya és a macska. Szinte mindenen összeszólalkoznak, a gyerekek öltözködésétől a politikáig. A legnagyobb baj azonban Brad rajongása a marihuánás cigiért és az alkoholért. Jolie ugyanis gyűlöli a füvet, és emiatt már többször megfenyegette a pasiját.” Közölte a szerző, aki forrásként a párocska hajdani házvezetőnőjét, és sofőrjét jelölte meg.

„A leírások szerint Angelinának olyan a természete, mint egy kobrának. Ráadásul mindent ellenőrizni akar, és mindenkit manipulál. Nem rosszindulatú, de nem bírja, ha valami nem úgy történik, ahogy ő kitalálta.” Az író állítása szerint az egész együttlétük nem más, mint egy nagy hollywoodi „valóságshow”, ami által Pitték mindenképpen bizonyítani kívánják, hogy ők az igazi álompár. Legutóbb, egy nyilvános rendezvényen is kéz a kézben jelentek meg a publikum előtt.

A pár még mindig egy saját maguk által kialakított rózsaszín világban él, még akkor is, ha a sűrű fekete fellegek már rég megjelentek a műplanétájuk kicsiny horizontján: a kapcsolatuknak egy, másfél éven belül vége van. Bár a könyv már egy ideje a piacra került, ők még mindig nem reagálnak a leírtakra, tovább játsszák saját színdarabjukat, még akkor is, miután ez már teljesen hiteltelené vált.
Forrás: Blikk/HirExtra