Videó! Debreczeni Zita, a zsugamágus!

A gyönyörű modell nagyon nagy kártyajátékosnak vallja magát. Gyerekkorában is sokat játszott, már az első osztályba kerülése előtt tisztában volt a római számokkal. Örömmel kártyázott a fiúkkal és ilyenkor mindig elnyerte tőlük a húsvéti pénzt.

Debreczeni Zita idén is indult egy pókerversenyen az egyik csatorna jóvoltából de ellenfele eggyel jobb lappal kiejtette őt.

"Azt tudni kell rólam, hogy az én apukám hatalmas zsugás volt" - meséli a tabutv.hu riporterének Debreczeni Zita. Édesapja tanította meg a kártyajáték alapjaira, ezért már kisgyerekként nagyon jól tudott játszani.

Azóta is szívesen versenyzik, nemrég játszott az egyik csatornán megrendezett pókerversenyen ahol sajnos nem jutott tovább de nem szégyelli a lapokat amivel kiesett de elmondása szerint a tavalyi versenye sokkal jobbra sikeredett.

"Ha én úgy ültem be pókerezni, hogy én oda befizettem rendesen effektív pénzösszeget soha nem nyertem. Tv-ben anno egy évvel ezelőtt sikerült nyernem egy kisebb összeget de azóta nem nyertem." - mondta el Zita a tabutv.hu-nak.

Ha megnyerné álmai nyereményét akkor abból elsősorban a családját támogatná a többit meg eltenné későbbre.

Kíváncsian várjuk, hogy az egyik ügyeletes szexistennőről milyen újdonságot fogunk megtudni a közeljövőben.

A kártyás bobmbázót itt leshetik meg.

Forrás: Tabu Tv/HirExtra