Fiút várnak Travoltáék

Nagy öröm vár a Travolta házaspárra. Másfél évvel előző gyermekük elvesztése után ugyanis fiúgyermeket vár Kelly Preston.

Az autizmusban szenvedő Jett Travoltát 2009 januárjában egy bahamai találták eszméletlen állapotban. A tizenhét éves fiú a kórházba szállítás közben életét vesztette.

Az ötvenhat éves színész és a negyvenhét éves színésznő már korábban is úgy nyilatkoztak, hogy fiúk halála után szeretnének még egy gyereket. Egyes lap értesülések szerint Kelly Preston szakemberek segítségét kérte, hogy teherbe eshessen.

A gyermekkel új kezdet is vár a családra. Travoltáék ugyanis tíz éves lányukkal együtt új házba fognak költözni. A házaspár egyik barátja szerint a család nem akarja, hogy Jett emléke „kísértse” őket. Túl fájdalmas lenne számukra abban a házban felnevelni a jövevényt, ahol néhai gyermekükkel éltek.

A házaspár az új családtag érkezését már májusban közölte, ám harmadik gyermekük nemét csak most tudatták a Preston-család szóvivőjén keresztül. Születendő fiúk várhatóan ősszel jön a világra.

Forrás: Bors/HirExtra