Szabadok a legnagyobb mellek?

Magasságos ég! Ismét véget ért egy álomházasságként aposztrofált együttlét! Dundika és férje, Szentiványi László, három hete beadta a válókeresetet. Mi lesz így velük?

Pedig anno még igen sokan irigyelték Lacit, akinek sikerült elnyernie Dundikának, vagyis az ország legismertebb kebelcsodájának a…kezét. Persze akkor még örökre szólt az eskü, de mint tudjuk, ez már a XXI. század.

Esküvőjüket a világ egyik legszebb helyén, Mau¬ritius szigetén tartották, míg a válásra Pécsett, a bíróság komor épületében kerül majd sor. Az ügy intézését a férj, Laci vállalta magára; ha a tinta megszárad a hivatalos papírokon, Dundikát már csak a neve emlékezteti majd arra, hogy egykor férjes asszony volt. Hajnalka ugyanis megtartja a férje családnevét, Laci kedves gesztusáért cserébe pedig imádott kutyáját hagyta a férjénél.


Ilyen a szerelem?

A kebelcsoda reakciója


– Bennünket is derült égből villámcsapásként ért a felismerés, hogy vége a házasságunknak. Meghoztuk ezt a súlyos döntést, amely már hónapok óta érlelődött. Engem a fővároshoz köt a munkám, míg Lacit Pécshez. Korábban csak egy-két hétre váltunk el, most szinte az egész nyarat külön töltöttük. A sok munka miatt eltávolodtunk egymástól, annak ellenére, hogy nagyon szeretjük egymást. Többször is nekifutottunk, hogy megmentsük a házasságunkat, de nem sikerült – mesélte Dundika, aki a hét végén hozza el holmijait a családi fészekből, és költözik be bérelt lakásába, ahol megkezdi új életét.

Az érzés, amely most bennem kavarog, a csalódottság, mert nem sikerült a házasságom, pedig mi úgy gondoltuk, hogy ez egy életre szól. Sohasem veszekedtünk. Biztos, hogy a számomra legtökéletesebb embert vesztettem el, és nem fogok soha többet ilyen remek férfit találni. Talán egy kisbaba megmenthette volna a házasságunkat, hisz akkor nem kerültünk volna ilyen messzire egymástól. De az élet megy tovább, és én a munkába fojtom a bánatomat, már nem sírok, ezen túl vagyok. Bár minden kapcsolatot megszakítottunk, vannak még közös dolgaink, és ha Lacival kell beszélnem, bizony összeszorul a szívem.

Fotó: Blikk

Forrás: Blikk/HirExtra