Meleg? Olajozott férfiakat bálványozott a sztár

Ki hinné, hogy valaha valaki melegnek képzelte az izomagy Arnold Schwarzeneggert? Ráadásul a saját mamája. Lássuk, mi okozta a félreértést!

A kedves mama azért jutott erre a következtetésre, mert a tizenéves Arnold szobájának falát egy szál alsónadrágban pózoló izmos férfiakról készült fotók díszítették.

"Olyannyira aggasztotta ez az édesanyámat, hogy egyszer még a háziorvosunkat is megkérte, hogy nézzen be a szobámba. Valóban azt gondolta, hogy homoszexuális vagyok. Ami azért nem egy nagy tragédia, de számára teljességgel elképzelhetetlen volt. Az orvos megnyugtatta: vannak, akik a Beatles képeivel aggatják tele a falat, s ők is férfiak" – mesélte Schwarzi a Krone című újságnak.

Kalifornia egykori kormányzója arról is mesélt, hogy milyen sokba kerül neki, amiért a politikai pályáért cserébe feláldozta a filmezést. Számításai szerint ugyanis így már legalább kétszázmillió dollártól, azaz körülbelül negyvenegymilliárd forinttól esett el.

"A kormányzói fizetésemről lemondtam, ez körülbelül hetvenmillió dollár, aminek a fele az adó. Évente legalább egy-egy filmet biztosan forgathattam volna. Való igaz, Hollywoodban sem olyan magasak már a gázsik, mint korábban, de számításaim szerint közel száznegyvenmillió dollárt megkerestem volna. Ez így pedig már több mint kétszáz" – magyarázta a színész, aki hacsak néhány percre is, de feltűnik mostanság a filmvásznon, Bruce Willis A feláldozhatók című filmjében.
Forrás: Bors/HirExtra