"Mágikus" ruhadarab - a combfix legendája

Nem biztos, hogy minden nőnek elsőre a combfix jutna eszébe, de a pasik általában belesorolják az első három legszexibb ruhadarab közé. Ha egy nő combig érő harisnyát visel, az összes férfi megfordul utána az utcán.

Egy vonzó női láb millió férfiszívet lágyít meg másodpercek alatt. Nem véletlenül stoppoltak régen úgy a nők, hogy felhúzták a szoknyájukat, és tulajdonképpen a lábukkal érték el azt, hogy megálljanak a férfiak. Nem a mellüket, vagy a feneküket mutogatták, hanem az egyik legjobb női fegyverüket, a lábukat.

Azért láb is kell hozzá...


Azt pedig elképzelni is nehéz, hogy milyen halálos egy férfi számára, ha egy nő a gyönyörű lábait egy finom combfixbe bújtatja. Sokáig ugye nem volt látható, hiszen régebben a szoknyák merőben a térd alá értek, így a férfiszemek elől el volt rejtve a csipkeréteg. Azonban napjainkban, amikor hódít a miniszoknya, már nem tudunk mindent eltitkolni a kíváncsi tekintetek elől, meg persze azért nem is akarunk. Szerencsére, nem csak a hagyományos, nylon változat létezik, a tervezők ugyanis mindig gondoskodnak valami teljesen újról.

A repertoárban megtalálhatjuk a csíkos, az egyszínű, a mintás, a masnis, a vicces, és a szexis darabokat. Általában a hagyományos verziónál a csipke résznél belül egy vagy két szilikoncsík található. Ez a test melegét felhasználva a combunkhoz ragad, így nem kell attól félnünk, hogy állandóan le fog majd csúszni, és nem is ajánlott nagyon igazgatni. Ám télen vigyáznunk kell ezzel a harisnyafajtával vele. Könnyen felfázás lehet belőle, ha nem figyelünk oda magunkra. Húzzunk fel a combfix alá egy testszínű, vagy vele megegyező színű harisnyát, és már is elkerültük a fel – és megfázás veszélyét. Itt sem kell aggódnunk, hogy esetleg lecsúszna rólunk, hiszen a combnál végződő részen gumírozottak.

A bőség zavara

Arra is figyelnünk kell, hogy a testalkatunkhoz tökéletesen passzoljon a kiválasztott darab. Akármilyen meglepő, a kisméretű hölgyeknek akármelyik fajta jól áll. Őket ugyanis optikailag megnöveli, így bátran viselhetik mindig, legyen szó a hagyományos, vagy a kötött fazonokról. A vékony, hosszú lábú nők részesítsék előnyben a kötött és színes változatot, mert ezzel növelhetik optikailag a vádlijuk méretét, és nem tűnnek majd nagyon vékonynak.

A teltebb hölgyeknek sem kell hanyagolniuk a ruhatárukból ezt a szexi darabot, ám nekik nem javasoljuk a kötött verziót. Maradjanak inkább az elasztikus, matt pamutnál, és abból is a sötétebb változatoknál. Persze, lehet színes csak ne a nagyon világos fajtából válogassanak.
Forrás: Női teázó