Szandika kiborult

Fábry Sándor teljesen kiverte a biztosítékot Szandikánál, a nagydumás showman ugyanis megint beszólt a ValóVilág plasztikcicájának.

A múlt heti Esti Showderben nemes egyszerűséggel egy bőrszatyorhoz hasonlította az egykori villalakó szilikonszáját, amiért Szandika perrel fenyegette meg Fábryt, aki, úgy tűnik, nem rettent meg. A showman ugyanis monológjában előadott egy kitalált levelet, amelyben Szandika felkéri Magyar György sztárügyvédet, hogy képviselje őt a Fábry elleni perben, fizetségül pedig felajánlja neki szolgálatait.

„Szerinted hívjam ki párbajra, vagy a bíróságra hívjam ki, vagy nem tudom, hogy mennyibe kerül, de én ha akarod, hagyom, hogy megfogd a mellemet, meg esetleg táncolok is neked, ha van egy rudad, vagy ha kicsi rudad van, akkor azon táncolok, ahogy akarod" – vágta ízléstelen poénját megint Szandika arcába.

"Eddig kedveltem Fábryt, de ez most már túlmegy minden határon. Szánalmas, hogy megint rajtam viccelődik, és így próbál nézőket szerezni a műsorához. Amúgy Sanyi meg csak szeretné, ha én az ő rúdján táncolnék egyszer" – reagált a plasztikcica.

Forrás: Blikk