Madonna még mindig bevállalható

A Nap birodalmának pompáját varázsolta a Super Bowl szüneté­ben a színpadra Madonna, aki az amerikaifutball szuperdöntőjéhez méltóan, lehengerlő produkciót ígért a nagy eseményre.

Egyiptom királynőjeként, fején arany dísszel – Phillip Treacy alkotása – és fekete Givenchy ruhában adta elő legnagyobb slágereit, a Vogue-ot, a Like a prayert, a Musicot, és új dalát, a Give me all you Luvin' címűt. A pop királynőjét egy első ránézésre is századnyi egyiptomi és római katona vette körül a színpadon, ők hozták be azt az arany­trónt is, amelyen az énekesnő először feltűnt.

Madonna egyetlen apró mellélépéstől eltekintve, végigénekelte és -táncolta a minikoncertet, és bár gyakran pördült meg a tengelye körül, és tartózkodott fejjel lefelé is, neki sikerült elkerülnie Janet Jackson legendás ruhabalesetét.

Annak idején egy világ hördült fel, amikor Justin Timberlake letépte Janet fél melléről a ruhát. Az elkövetők szerint véletlen volt, bár sokan szándékosságot sejtettek a Super Bowlhoz méltatlan magamutogatás mögött.
Forrás: Blikk