Indul a visszaszámlálás!

Elkezdhetnek visszaszámolni a rajongók, már csak 6 hét van hátra, és május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban ismét Depeche Mode koncert!

A csapat legújabb albuma, a Delta Machine – ahogy a legtöbb európai országban, úgy nálunk is - a slágerlista első helyén kezdett és máris platina státuszt ért el. A zenekar körül már teljes az őrület, mindenki a májusi turné indítást várja, s azt, hogy Dave Gahan és társai idén mivel kápráztatják el a közönséget.

A turnét is támogató Telekom segítségével május 11-től Depeche Mode kiállítás lesz Budapesten, az Erzsébet téri Design Terminálban a világ legnagyobb, magántulajdonban lévő Depeche Mode gyűjteményéből, a Burmeister Gyűjteményből láthatnak majd a rajongók több mint 250 ritkaságot és emléktárgyat.

Ha ez még mindig nem lenne elég, a március 24-i, bécsi lemezbemutató koncert ma este 9 órától megtekinthető az alábbi linken: www.fan4fan.com

Idén tavasszal nem panaszkodhatnak a Depeche Mode rajongók, szinte minden hétre jut egy újabb élmény kedvenc zenekarukkal.

A május 21-i, budapesti koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.