Borfesztivál és Jazz Napok

Szeptember 8. és 11. között, a 25. alkalommal megrendezett Budapest Borfesztiválon garantált lesz az ünnepi hangulat. A fellépők között a Csík Zenekar, Szabó Balázs Bandája és Pál István Szalonna és Bandája is megtalálható. Sőt, szeptember 10-én a Magyar Jazz Szövetség a fesztiválon ünnepli a Magyar Jazz Napját.


A Magyar Jazz Szövetség rendezvénye a hazai jazz szcéna aktuális keresztmetszetét felvonultatni kívánó rangos esemény, mely évről-évre új nézőpontból láttatja a műfaj kiválóságait. Az idei év a jubileumok és a jubileumi születésnapjaikat ünneplő magyar jazz-zenészek tematikájára épül. A tavaly 25 éves Magyar Jazz Szövetség meghívását nem kisebb jazzisták  fogadták el, mint az idén 70. születésnapját ünneplő Berki Tamás, a 60 éves Binder Károly, a szintén 60 éves Márkus Tibor és Muck Ferenc vagy az 50 éves Egri János.

A Borfesztivál forgatagában elveszni önmagában is élmény, viszont ezt is magasabb szintre lehet emelni! Nyugodt, exkluzív környezetben, a város tetején, lélegzetelállító panorámában gyönyörködve, ünnepi menüvel és kiváló borokkal várja a Terített asztal, a Barokk kapu alatt elhelyezkedő Budapest Terrace-on. Lepje meg szeretteit ezzel a különleges ajándékkal!

A 25. jubileumi Budapest Borfesztivál keretében kerül bemutatásra Isa Schneider Szőlő és Bor című kiállítása az E-Galériában, a művészetek utcájában, a Falk Miksa utca 8. szám alatt. A Tokaji Borbarátnők Társasága több mint 10 éve szervez kulturális rendezvényeket és kiállításokat, most a Demetervin Art Collection részét képező anyag vesz részt a Borfesztiválon.