A BB Boglári Szüreti Fesztiválon még augusztus végén is tobzódik a nyár és a jókedv, miközben máshol már kisöprik a fesztivál placcot. Nem múlhat el a nyár egy utolsó, hatalmas bulizás nélkül, miközben már megkezdődött a szüret a Balatonboglári Borvidék kedvenc fajtáival!



A Buli ott van ahol te szlogennel kerül megrendezésre idén is a BB Szüreti Fesztivál, ahol az önfeledt buli kellékei csak egy karnyújtásnyira vannak; Balaton-part, hamisítatlan strandfíling, jó borok, pezsgő hangulat, esti koncertek. Ráadásul nem kell sem napijegy, sem bérlet, mert ez a fesztivál INGYENES! Ez több, mint kihagyhatatlan!

Két színpadon zajlanak egyszerre a programok és a koncertek. Aki pedig táncos bulira vágyik, az a Club Bastille-ban található Rádió 1 Arénában pöröghet végkimerülésig. A neves fellépők sorát augusztus 17-én Majka&Curtis, és a The Biebers nyitja, de a négy napos fesztivál alatt Tóth Gabi, az Anna and the Barbies, a Children of Distance, a Copy Con, az Ismerős Arcok és Pápai Joci is koncertet ad a számos zenekar és a Dumaszínház előadása mellett. A színpadok zárását követően sem áll le a buli; a Rádió 1 Arénában a pörgős hangulatról a Rádió 1 DJ-i gondoskodnak hajnalig; Bárány Attila, Cooky, Newik, Crazibiza, Purebeat, Loving Arms és még sokan mások. A zenei programok mellett vidámpark, gyerekprogramok, iparművészek és kézművesek kirakodóvására, valamint bor és étel kóstolók várják a nyüzsgő-pezsgő tömeget.

Természetesen nem maradhat el ünnepélyes megnyitóként egy hordó bor csapra verése a legendás BB Muskotály borból és az országos szinten is kimagaslóan látványos lézershow és tűzijáték sem. Amennyiben szombaton az időjárás nem kedvezne a tüzijáték fellövésének, a látványosság nem marad el, vasárnap este megtekinthető lesz.

A fesztiválra érkezőket kérjük, az autók parkolásánál fokozottabban figyeljenek a kirakott közlekedési táblákra, hely nem lesz kevesebb, új parkolóhely is nyílik, azonban a tilosban történő parkolást fokozottan figyelik és megteszik a szükséges intézkedéseket.

Augusztus 17 – 20. között tehát egyértelműen érdemes leugrani a boglári Platán strandra, egy mély lélegzetet venni a nyáresti fuvallatból, majd belemerülni az éjszakába. Ismét hagyományosan hatalmas BBuli lesz a 41. BB Boglári Szüreti Fesztivál! Aki pörgésre, pezsgésre, kulináris élvezetekre, jó borokra és pezsgőkre vágyik, annak egyértelműen ott a helye! Nem kérdés, ez egyszerűen kihagyhatatlan!