Az Európai Alternatíva Párt nekiment Trócsányinak

Az Európai Alternatíva Párt mélyen felháborítónak tartja, hogy Trócsányi László igazságügy miniszter az adófizetők pénzét jutalomként osztogatja magának és a haverjainak - áll a párt közleményében.


Miközben Magyarországon ma négymillióan élnek a létminimum alatt, a dolgozni képesek nagy része pedig inkább elhagyja hazáját a megalázóan alacsony jövedelmek miatt, Trócsányi az állam pénzét a Fidesz által hízlalt barátaira költi - írja az EAP, majd hozzáteszik - ahol egy ország igazságügyminisztere igazságtalan, ott bizonyosan az egész kormányzat az.



Az EAP követeli, hogy Trócsányi László, amennyiben valóban igazságügyi miniszternek tartja magát, a saját vagyonából - melyet szintén az állampolgárok adóiból kapart össze - adományozzon ugyanakkora összeget a legelmaradottab térségek családjainak: 150 millió forintból többszáz családnak tehetné boldogabbá - igazságosabbá - az ünnepet.



Az Európai Alternatíva Párt emlékeztet, hogy egyetlen pártként nem fogad el egy fillér állami kampánypénzt sem, mert hite szerint nem elvenni akar az emberektől, hanem adni.