Mit ajándékozzunk karácsonyra?

A családi összejövetelek, kedvenc otthoni szokások, baráti rituálék - nagyon sok módja van a karácsony megélésének. Viszont nem mindig egyszerű kiválasztani a megfelelő ajándékot szeretteinknek. Idén karácsonykor ajándékozd meg őket egy új élményeket nyújtó Braun készülékkel, amit garantáltan imádni fognak!

 

Lepd meg azokat, akik közel állnak hozzád valami átgondolt és személyes ajándékkal! Ajándékozz egy tartós és hasznos készüléket, ami segít nekik egész évben a toppon maradni! A Braunnal egy olyan eszközt adsz a kezükbe, amivel megteremthetik a személyes stílusukat, hogy mindennap a legjobb formájukat hozzák!

Motiváló szépségápolási eszközök

Ajándékozz akár édesanyádnak, nővérednek, húgodnak, a legjobb barátodnak vagy a szerelmednek biztosíthatod őt az állandóan ragyogó és sima bőrről egész évben, hogy egy pillanatra se kelljen kiszakadnia a pörgésből! Segíts neki formában maradni a Silk-Épil 9 vitalizáló párnájával, amely az arc körvonalaihoz alkalmazkodva gondoskodik a sima bőrről a hét mindennapján. A gyógyfürdők kényeztető élményéért válaszd a Braun FaceSpa Pro arcepilátort, mellyel garantált a folyton friss és sugárzó bőr. A Braun növekvő termékválasztékában a Silk-Expert kollekcióval felszerelt IPL eszközökkel még sosem volt könnyebb elérni a biztonságos, tartós epilációt és a folyton csillogó bőrt.

Alaposan borotvált arc vagy precízen vágott szakáll kompromisszumok nélkül


Kényeztesd férfi szeretteidet a Braun kivételesen gyengéd borotváival és hajformázó termékeivel. Ha az elegáns, borotvált külsőt szereti lepd meg egy Series 9, 7 vagy 5 elektromosborotvával, ami precizitással és kényelemmel dobja fel a reggeli rutint a világ leghatékonyabb borotvájának köszönhetően.

Ha pedig elég igényes ahhoz, hogy tetőtől-talpig ápolja a testét akkor a Braun Styling Range modelljével veheti kézbe az irányítást, hogy precízen és kreatívan szabja meg saját kinézetét.
Forrás: x